Melike3506 Kelebekkkk34 kpss ye hazırlanıyordum ders çalışmaya odaklanmıştım zaten olmuyor diye de korunmuyorduk öyle sürpriz oluverdi
Kelebekkkk34 Melike3506 yaa ne güzel sağlıkla ilerlesin inşallah ❤️ inşallah bigün ben de böyle yazabilirim 🥹
Melike3506 Kelebekkkk34 amin inşallah teşekkür ederim 😊 inşallah sizinde beklemediğiniz bir anda sürpriziniz olur 🥰
greybrde Kelebekkkk34 30 yaş altı 6 ay 30 yaş üstü 1 sene deneme süresi varmış bana öyle demişti doktor
lapetiteangelle Kubraainci bu bilgi tam doğru değil, 35 yaş altı için ilk bir yıl çocuk olmaması normal karşılanıyor, 35 yaş üstü için 6 ay. Bu süreler geçtikten sonra sebepleri araştırılıyor. Herkesin süreci çok farklı, bazen sadece olmuyor.
Kubraainci Kelebekkkk34 yaa çok üzüldüm inşallah rabbim sana en güzelini verir. Canın sıkıp üzülme olur mu çok geçmiş olsun
beautymom Kelebekkkk34 1 buçukmuş daha dert etme lütfen ben 6 sene sonra bir düşükten sonra hamile kaldım tamamen şans yani hiç beklemiyodum
Kelebekkkk34 beautymom öyle canım daha uzun süre bekleyenler var tabiki Rabbim herkese nasip etsin ama çevredeki herkes istediği an gebe kalınca ister istemez takıyo insan malesef ki. Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah 🌸
beautymom Kelebekkkk34 hiç takılma bana da ne zaman çocuk düşünüyosun neden hala olmadı diyen çok oluyordu çevreye anlatamıyorsun ama önemli olan kendine bakman evliliğine bence çok erken biraz gerçekten evlendikten sonra da insanlar birbirine alışması ve tanıması da gerek evliliğine n güzel zamanını çocuk düşünerek değilde birbirinize vakit ayırarak geçirin 💜
irem0902 Kelebekkkk34 ben yaklaşık iki senedir deniyorum. Ama daha bu ay pcos tanısı kondu. Argifertil takviyesi verdi bu bile şansını tek başına yükseltecek dedi. Famera+ovitrelle uygulandı bekliyorum. İşe yararsa argifertil için bi doktorla ya da eczaneyle görüş
ozdemirayca Kelebekkkk34 ben femara kullanmıştım ama progesteron değerim çok düşük olduğu içindi ve 4. Ayda gebeliğim başladı yumurta kaliteni arttıracak vitaminler var orzax firmasının kadın ve erkek formu var ve bence sürekli olsun diye düşünme akışına bırak ☺️🙏🏻
Kelebekkkk34 ozdemirayca teşekkür ederim canım araştırırım. Ah ahh elimde olsa düşünmicem ama gel gör ki istemsiz bi şekilde aklımdan çıkmıyor
Kelebekkkk34 beautymom çok haklısın canım eşiminde çok istediğini biliyorum bana yansıtmıyo ama biliyorum o yüzden daha çok stres yapıyorum. Evet çok erken artık çoğu genç ilk yıllarda düşünmüyo ama işte elimde değil. Teşekkür ederim desteğin için 🌸💕
yildizkaradag Kelebekkkk34 4 yıl sonra oldu benim gitmediğim doktor çalmadığım kapı kalmamıştı hiç bişeyin yok diyorlardı olmuyordu olan da ya kimyasal oluyordu ya düşüyordu ne zaman ki kafamdan sildim artık akışına bırakıp kendime vakit ayırdım başka şeylerle ilgilendim oldu şuan 4 buçuk yaşında oğlum cuma günü de kızımı kucağıma alıcam Allahın izniyle rabbim gönlünüzden geçeni versin size de inşaAllah biraz da psikolojik bir durum bu taktıkça gerçekten olmuyor 🥲
Kelebekkkk34 yildizkaradag maşallah ne kadar güzel sağlıkla kucağına al inşallah evladını 🥹🌸 darısı başıma inşallah. Kafamdan atabilsem neler olcak ama atamıyorum işte
2023f Kelebekkkk34 pcos vardı bende ilk evlendiğim ay hamile kaldım sonra kalbi durdu bi sene hamile kalamadım 4 defa klomen +ovitrelle kullandım bu süreçte yine olmadı sonra kendiliğinden oldu, oğlum 15 aylıkken süpriz şekilde tekrar hamile kaldım darısı inşallah hayırlı sağlıklı şekilde sizede olsun