Allah herkese bir an önce evladını kucağına almayı nasip etsin. Ben 11 ay denedim, 6 aydan sonra doktor doktor gezdim niye olmuyor diye en son gittiğim doktor sürekli bana biraz sabır diyordu ben acele ediyordum. Artık o da ümidi kesti benden aralık ayına randevu verdi hsgne bakarız ona göre aşılama ya da tüp bebek yöntemi ile oluruz diyordu. Aylarca yediğime içtiğime dikkat ettim, lazere bile gitmiyordum ya hamileysem diye o kadar kafaya takıyordum. Geçen ay artık hsgyi duyunca ben komple umudumu kestim kesindi yani tüp bebek sürecine girecektim, saçımı boyattım lazere başladım retinol kullanıyorum falan derken hamile olduğumu öğrendim. Derlerdi inanmazdım, stres olma düşünmeyince oluyor vs diye. Her şeyin bi zamanı varmış, olanda da olmayan da da bi hayır varmış. Düşünmemek çok zor evet ama akışa bırakmak bence bu işin temeli. Eğer gerçekten temelde sağlık sebepleri dışında açıklanamayan bi durum varsa, stres yapmak sürekli bunu düşünmek her regl olduğunda acaba çocuğum olmuyor mu diye kendini yiyip bitirmek bence çok etkiliyor bizzat yaşadım 👍🏻 benim deneyimim böyle oldu kızlar