akyuz14 Kelebekkkk34 bir sene korunduktan sonra ara verdim 3 4 ay sonra hamile kaldım. Ben de kalır mıyım kalmaz mıyım diye düşünüyordum çok da üstüne düşmedim açıkçası hani takip ederek bir cinsellik geçirmedim Allah nasip ettiği zamanı var diye düşünüyorum umarım kolaylıkla doğru zamanda sen de güzel sevinçli haberleri alırsın
Kelebekkkk34 akyuz14 amin canım inşallah 🌸 ben ilk zamanlar stres yapmadım ama olmayınca ister istemez strese giriyo insan
irem0902 Benimde 20 ay oldu. Bu ay pcos dediler ve ilk kez famera kullandım 27 ekimde otriville çatlatma iğnesini oldum. Bekliyorum, normalde bu kadar stres yapmazdım tanı alıp ona yönelik uygulamalar yapıldı diye bi heyecan sardı kendimi zaptedemiyorum🥲
Kelebekkkk34 irem0902 beklemek biraz zor oluyo canım inşallah güzel haberi alırsın 🌸 ben de ovitrelleden sonra iğneden dolayı 11. Gün pozitif gördüm 13. Gün negatifti lütfen 13-14 güne kadar sabret
irem0902 Kelebekkkk34 10 kasım 14. Gün kan ver dedi doktor. Sabah 9 u 5 geçe atamı anıp kan vermeye gideceğim. İnşallah öncesinde gitmem planım böyle ama çok stres oluyorum. Umarım herkesin dilekleri gerçek olur🩷
Denizz44 Kelebekkkk34 1 yıldır deniyoruz eşimde sperm hareketsizlik sıkıntısı var tüp bebeğe yönlendirdi üroloji doktoru bakalım süreç nasıl işleyecek
Kelebekkkk34 Denizz44 hızlı hareket mi sıkıntılı canım eşimde de var galiba da 🥺 devlette mi yaptı testi özelde mi
Denizz44 Kelebekkkk34 Evet hızlı hareketlide hiç hareketli sperm yok üniversite hastanesinde yaptık üroloji doktorunda
ezgi3452 Kelebekkkk34 Ben 7-8 ay sonunda gebe kaldım. Arkadaşım iki buçuk sene denedi herhangi bir problem yoktu hem onda hem de eşinde iki buçuk senenin sonunda hamile kaldı
User74927492 Bukad bende vurulmuştum 14-15 de etkisi geçiyor bende ise yaramadı sizde insallah yarar Allah kalbinize gönlünüze göre versin❤️