babygirl02 Havin49_ bende yeni yeni bişeyler yemeğe çalışıyorum bebek için sizinki takıntı hissi birden mi başladı yoksa bişey yerken mi oldu canım ben turşu yerken oldu bidaha da o takıntı hissi geçmedi
Havin49_ babygirl02 yok cnm benim takımtı değil benim o takıntı gidiş vardı ve midem çok yanıyordu şuan çok şükür yiyorum ama yemekten sonra çok tıkanıklık ve mide yanması oluyor
babygirl02 Havin49_ takıntı hissi var demiştiniz bende takıntı hissi var sanki bogazımda bişey varda gitmiyor gibi
Havin49_ babygirl02 takıntı diye yazmış klavye tıkanıklık çok şükür takıntı yapmıyorum Cnm mecbur yiyorum dikkat etmem lazım benim ikiz bebekelrim
babygirl02 Havin49_ o zaman siz benimki gibi olmuyorsunuz bende bogazımda takıntı hissi var yemek yerkende yemekten sonra da
Havin49_ babygirl02 aşkım demek istediğin bende de tıkanıklık var sen demişsin ya ben takıntı edip yemek yiyemiyorum ben yemek konusunda takıntı etmiyorum zorluyorum yoksa o tıkanıklık hep var şuan da var
babygirl02 Havin49_ ben takıntı hissi derken bogazınızdaki takıntı hissi hep mi var demek istedim ikimizde yanlış anladık birbirimizi 😂
babygirl02 Havin49_ canım merhaba sanırım doğum yaptın rabbim analı babalı büyütsün bogazındaki takıntı geçti mi ??
-Papatya33 Refluden neler çektim hala çekiyorum. İlaçlarla hafifletildi ama dikkat etmezsem yediklerime boğaz ağrısı oluyor . Napacagimi bilmiyorum.