babygirl02 Kızlaarr 26+3 olduk ve 3 haftadır bogazımda takıntı hissi var doktora sordum reflü dedi gebelikten sonra geçer mi hep böyle kalmaz dimi biraz korkuyorum
momtobe__ babygirl02 ya takıntı derken? benim de yemeklerden sonra böyle yanma gibi bir sey oluyor cok rahatsiz edici. 5 dakikada 1 gidip geliyor nasil tarif etsem bilemiyorum
Havin49_ babygirl02 evet Cnm kusma yok ama o tıkanıklım maf ediyordu beni şuanda gebeyim şuan da öyle
babygirl02 Havin49_ gerçekten çok zor ya bazen yoğunlaşıyor bazen hafifliyor bazen midemi bulandırıyor işte bazen de sol tarafta bi takıntı bogazda takıntı oluyor korktum açıkçası geçmeyecek sandım Bian sizinkide böyle dimi
babygirl02 Havin49_ sizinki baya erken başlamış benimki 24.haftada başladı bianda oldu zaten bende anlamadım havuç turşusu yedim o bogazımda kalmış gibiydi o günden beri takıntı hissi var o yüzden korktum biraz
Havin49_ babygirl02 evet Cnm bende erkek başlıyor ya neyse bunu yarıladım sayılır 21 haftalığım 36-37 haftaya doğumum olur gibi
babygirl02 Havin49_ ben korkudan yemek vs yiyemiyorum süt çorba yoğurt vs şeyler yiyorum siz yemek yiyormusunuz
Havin49_ babygirl02 estagfurullah cnm yemek yemeden de öyle ama yemek yiyince baya tıkanıyorum ve midem acayıp yanıyor ayrıyeten şuan 21 haftalığım 2-3 haftadır daha yeni yeni yemek yapıyorum
babygirl02 Havin49_ bende yeni yeni bişeyler yemeğe çalışıyorum bebek için sizinki takıntı hissi birden mi başladı yoksa bişey yerken mi oldu canım ben turşu yerken oldu bidaha da o takıntı hissi geçmedi