Havin49_ Bbgg ya dikkatli olman lazım Cnm inşallah sağlıkla bebişi alırsın kucağına şuan kaç haftalık
Ellasu Bbgg neye karar verdiniz benimde tetanoz yok hiç sadece tdap vuruldum bir tane ikinciyi vurulsam mi karar veremedim
Bbgg Ellasu ben yaptırmadım 2. Dozu ☺️ son 5 yıl içinde tek dozum olduğu için , sizin var mı öncesinde aşınız ?
esrashnn01 Havin49_ canım aşı sadece senin için değil bebekte de antikor sağlıyor önceki yaptırdığın aşı seni koruyor ama bebeğe etkisi olmuyor
Ellasu Bbgg Benim son on yılda Tetanoz yok sadece tek doz tdap oldum ama tdapta Tetanozda var korumaz mi acaba diye düşündüm
Ellasu Bbgg tdaptaki tetanoz korur ama ya ondada Tetanoz var sonuçta diye düşünüyorumda yinede bilmiyorum
TubaEmine_25 Havin49_ benim iki kuzenim ve arkadaşım bende dahil olmak üzere yaptırmadım aşı falan çok şükür üçü doğum yaptı hiç bir sıkıntı da olmadı
Havin49_ TubaEmine_25 çok şükür canım ama sizde bir şey olmadı diye bir başkasına da olmayacak diye bir kayde yok
TubaEmine_25 Ellasu evet iksiide 27 yaşlarındalar en son ortaokulda olmuşlar biri sezaryen biri normal doğum yaptı arkadaşımda sezaryen oldu