Gizem-2024 bahar1320 bende hep ekşi yiyorum limonlu su içiyorum sürekli acı yiyorum tatlıya bayılan ben tatlıyı hiç canım istemiyor. Cinsiyetiniz belli mi
dlara22 Bende ful tuzlu olan hersey önceden çok tatlı seven biriydim agzıma sürmüyorum çok ilginç ama hep tuzlu kuru kıtır ne varsa canım istiyor 😍
bahar1320 Gizem-2024 Evet kızım olacak Allah’ın izniyle 🙏😍 Cinsiyeti 18. Haftamda net öğrendim kızım utangaç kendini göstermedi 😁
Gizem-2024 bahar1320 yaa sağlıcakla kucağınıza alın inşallah biz daha çpk yeniyiz o günleri iple çekiyorum
omosunannesi mlkunal çok tuhaf ama nişastata kül toprak kakao öyle tuhaf şeyler istiyor sürekli 🤦🏼♀️😂
Superisibeyza QueenBahar_ maşallah burada birçoğumuzu motive etmişsindir sürecin sonuna yaklaşıyorsun şimdi de 🥲inşallah senin de doğumun harika olsun bebeğin sağlıkla gelsin 🥲🥲
QueenBahar_ Superisibeyza iyi dilekelriniz için çok teşekkür ederim Allah razı olsun 🫠❤️🥰🫂 İnşallah sende sağlıkla kucağına alırsın Doğum surecunde çok kolay geçer 😍🌸
Arel_ Bulantı değilde tiksinme var bende bayılarak yediğim seyleri yiyemiyrm hatta hic bisey yiyemiyrm zorluyrm kendimi biisler yiyim diye domates peynir ekmek yesem sürekli 🤣🤣
Superisibeyza alinaaden yiyor musun 🫢 çok zararlı mı hamburger patates kızartması özellikle mayonezli tuzlu bayılıyorum cips sprite
alinaaden Superisibeyza ya midye fln yememeye calisiyorum ama bildiğin kanım kaynıyor ağzım sulanıyor çiğköfte hamburger patates kizartması yemeden duramiyorum ama telafi ediyorum 🤣🤣 ona yaricak şeyler yiyorum üstüne
oznurgnd fatmanur225 doktorunuza söylediniz mi ? Pika sendromu diye geçer. Kanda demir, mineral vb. Şeylerin eksikliğinden olurmuş. İsterseniz bir danışın 😊
_illaedep mlkunal hiç bir şey canım istemiyor 😔midem çok bulanıyor 😔eskiden yemek yicem diye mutlu olurdum şimdi kenarından kıyısından bile geçemiyorum 😔Ama olsun Allahın izniyle sağlıklı olsun sağlıkla gelsin de gerisi mühim değil 🤲🌸
Atiye2727 mlkunal bende aynı şeyleri yiyorum 😂😂 makarnayı birde ekmeksiz yiyemiyorum çok zararlı biliyorum ama tutamıyorum kendimi 🫤
Meral_63 mlkunal duyduğum gördüğüm herşeyi 😂 makarna nar mandalina limon biber turşusu ohoo bisuru kadayıf ama hepsini yiyince kusuyorum o ayrı dert