ilknur888_ mlkunal çiğköfte , lahmacun , tavuk döner , su böreği , Erzurum ketesi , Tatar böreği , karpuz (mevsimi geçti ama artık) , sarma vs vs ben biraz fazla pis boğaz oldum sanırsam
penbe_karisi mlkunal 😁çok karışık olcak ama ev yemekleri tuzlu ekşili acı seylerrrrr arada tatliii krizleri 😁😁😁genel olarak eksiii
eliftuysuz mlkunal bennn sürekli tatlı yemek istiyorum hep tatlı şeyler istedi canım da kızım oluyoooo🥰🤭
fatmanur225 mlkunal lütfen gülmeyin ama🤣 benim canım hep toprak çekiyor yemek felan hiç aşermedim şu toprağı aşerdğim kadar avuç avuç olsa yerim o derece
oznurgnd fatmanur225 doktorunuza söylediniz mi ? Pika sendromu diye geçer. Kanda demir, mineral vb. Şeylerin eksikliğinden olurmuş. İsterseniz bir danışın 😊
rabis-0201 mlkunal benim bir gece rüyama böyle sulu sulu balkabağı tatlısı girmişti, o günden sonra yediğim balakabağı sayısını saymadım bile, eşime bıkkınlık gelmişti satın almaktan. şimdi bebeğim 6 aylık ve balkabağını bayıla bayıla yiyor ahaha
ceylan_krczml @mlkunal normalde tatli seven ben tatlıdan tiksiniyorum canım mandalina ve nar istiyor bakalım cinsiyet ne olur 🤷🏻♀️
sbulut64 ceylan_krczml canım hep mandalina istedi ve aslında genel her meyveyi ama özellikle Mandalina ve kızım geliyor nasipse 😊
Superisibeyza alinaaden yiyor musun 🫢 çok zararlı mı hamburger patates kızartması özellikle mayonezli tuzlu bayılıyorum cips sprite
Superisibeyza QueenBahar_ maşallah burada birçoğumuzu motive etmişsindir sürecin sonuna yaklaşıyorsun şimdi de 🥲inşallah senin de doğumun harika olsun bebeğin sağlıkla gelsin 🥲🥲
Yank mlkunal yiyecek bisey cekmiyor hamile kalmadann once sigarayi biraktim gurur duyuyorum kendimle ama sigara aseriyorum ve ruyalarima faln kaciyor yani cok garip ama asla icmem tabiki