betealt Abs180220 hep aynı doktora gidiyorum. Böyle gösteriyor diyor. İnşallah dediğin gibi büyüdükçe tam belli olur 😊
simplezeynep umynurr hayır canım hiç girmedim 10 kasımda doktora randevum var bakalım ne diyecek. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun 🥹🌸
umynurr simplezeynep bende 18 kasimda 33 haftada gidiym ozamn nst her turlu olur blki tahmini dogumj soyler diyom
Sumo G12s_18 Ağırlaşıyor gün geçtikçe , akşamları yalancı kasılmalarım oluyor , ayaklarimda yanmalar , bacak ağrılarım oluyor , az kaldı inşallah sizde durumlar ne😊
umynurr Ozgemlym hayir su haftalarda su bu yapilir denilir ilk gebelik acemiyim birsey demiyor ben kotu hissedrsm gidiyom
Ozgemlym umynurr ilk kızımdada hep dr yönlendirmişti siz gidince bir sonraki randevu nezaman alayım falan diye sorun o yönlendirir sizi sağlıkla gelsin bebişiniz😊
G12s_18 Sumo Benim minnoş ta çok hareketli bel ve kasık ağrılarım oluyor doktor magnezyumu ihmal etme dedi günde 2 defa içince daha iyi oluyorum sizin gün belli mi 🥰
kelebek921_ ilginay bizimde öyle ya 12 haftadan beri göstermiyor hiç bir sekilde bizde fetal dna sonucu bekliyoruz