Cerensolmaz Kızlar 4+5 im bat a göre daha doktora gitmedim yarın gideceğim peki kese ne zaman görünüyor yarın görünür mü
ayseel momdiary06 doktorum şimdiden bu kadar sert hareket beklemeyiz dedi de beni korkutuyor bazen o kadar ani ve sert hareket ediyor ki 😂 çok merak ediyorum ne yapıyor diye 😂
ilknur888_ ceylan_krczml benim bayaaaaa bayaaa bulandııı ama hiç çıkarmadım . Diş fırçalamak şuan bile eziyet direk öğürüyorum . O günlere göre suan cok daha iyim ama yine bir mutsuzluk , halsizlik , isteksizlik var umarım tez vakitte geçer
momdiary06 ayseel yaa ben de öyle doğunca da böyle hareketli olurlarsa yandık😀benim bi de bazen bir bölge taş gibi oluyor bir yerde toplanıyor mu anlamadım sie de oluyor mu
ayseel momdiary06 evet bende ilk hissettiğimde şaşırdım tedirgin oldum ama sadece bana olmuyormuş demek ki ☺️ o kadar sertleşiyor ki taş gibi oluyor gerçekten
umynurr Ozgemlym ben en son 29+5 kontrole gitmstm 33 haftada kontrole gidecem arayi cok acmis olurmuyum sizce
kelebek921_ duyguebuhan biz 17+4 deyiz 12 den beri öğrenemedik her görmeye calıştımızda bacaklarını kapatıyor arkasını dönüyor 12 haftan beri 🤣
Ozgemlym umynurr valla ben dr yönlendirmesiyle gidiyorum doktorunuz söylemiyor mu nezaman gelmeniz gerektiğini
umynurr Ozgemlym hayir su haftalarda su bu yapilir denilir ilk gebelik acemiyim birsey demiyor ben kotu hissedrsm gidiyom
ceylan_krczml @ilknur888_ bebişlerimiz sağlıklı gelsin de bu rahatsızlıkları çeksek de olur umarım senin de tez vakitte geçer bulantıların