Havin49_ dilannalakusss suyum geldi cnm sabah uyandım yataktan kalktığım gibi ayaklarımdan boşladı hastaneye gittik kendi sancım çok çıkmıyordu 8 saat 2 cm ye kadar anca açılmam oldu 8 saat de suni verildi 16 saat sonunda oğlumu kucağıma aldım
dilannalakusss Havin49_ ya bende eşimle dün gece ilişkiye girdim normal de akıntı gelmez dün gece su gibi bacaklarımdan döküldü Perşembe doktora gideceğim inşallah açılma olur
Annebus dilannalakusss 37+2 de açılmam vardı bugün 38 olduk tam yarın doğum için gidiyorum çarşambaya kadar ağrı olmazsa gel yatış yapalım dedi doktorum çok heyecanlıyım 🥹
Nargiss01 Bende 38+1 sancı falan yok ,kemiklerim ağrıyor geceler uyuyamıyorum ilk hamileliğim Bakalım ne zaman doğurucam
Havin49_ dilannalakusss ben son bir hafta ilişkiye gitmediğim için bilmiyorum ama spermdir dökülen su alıntısı durmayan bişey
nazll21 38+5 olduk 2cm acilmamiz var 😂gelip gıden sancilarimizda var tabi ama ne zaman gelecek bilemiyoruz ilk gebeliğim normal bekliyoruz devlette doğum yapacağız ve korkuyoruz siz devletten memnun kaldınız mı acaba?
azramingan11 36+5 deyiz sancılarım var henüz 3 gündür sancı çekiyorum 1 santim açıklığım var bol bol yürümeye çalışıyorum sizce başka ne yapmam lazım sancı çekilecek gibi değil 🥲🥹
Aynurcrk Zumra-nur46p 41 haftalık oldum bende bugün ama hiç sancı falan yok inşallah biran önce bebeklerimize kavuşuruz sağ sağlim 🌺
mervecelk Zumra-nur46p benim oldu gibi canım geçen hafta geldi ertesi gün doktor kontrolüm vardı pembe lekelenme tarzındaydı doktoruma dedim ultrasondan açılma yok dedi doktor nstde sıfır sancı normal de şimdiye kadar gelmesi gerekiyormuş sanırım rahim kendini doğuma hazırladığı için geldi bugun yine gittim bebek ne doğum kanalına girmiş ne açılma var nede sancı 37+4 üm😂😂
Sedauykucu Zumra-nur46p nişan dediğiniz benden krem sarı jel gibi bi parça geldi sabah mukuslu o mu olıyor
Zumra-nur46p Aynurcrk amin inşallah canım Rabbim kolay geçitten geçirsin hepimizi inşallah sağlıkla sıhhatle
Zumra-nur46p mervecelk yaaa inşallah bı kaç gün daha durur karnımda ne kadar çok durursa o kadar iyi zayıf bir bebiş benim bebeğim biraz kilo almasını istiyorum
canannnblbll dilannalakusss evet zamanı geçti kendi kendine gelmedi diye suni sancıyla doğurttular 3245 gram doğdu
supermooomy 40+4 de doğurdum😂 ilki öyleydi yani bunu da merakla bekliyoruz😂 her gün 10 bin adım atıyordum hurma yiyordum ama son gün yan yan bacaklarımı açarak yürümüştüm
Zlyha58 dilannalakusss 36 haftalığım ama bebk 1 hafta önden gidiyor iki gündür kasılmalardan bel ağrısından ve mide yanmasından ölüyorum diğer iki çocuğumu planlı suni sancıyla normal doğurdum bunda gününü beklicem bu kadar ağrıya sanki gelicek heran gibi hissediyorum çok canım yanıyor artık
fatmanurkogl Zlyha58 bende 36+4 haftalığım çok ağrım var bazen dayanamıyorum nst de sancı çıkıyor çok yüksek değil 38 i doldurmasını bekliyoruz bebek beklerse tabii
nazll21 dilannalakusss bende bilmiyorum ama cumartesi günü gittiğimde 1cm dedi pazartesi günü gittiğimde ise 2cm dediler sancı larım var belime kadar atıyor bakalım artık
supermooomy dilannalakusss kesinlikle bende yaradı hareket halinde olun bol bol👍🏻🫶🏻 kolay doğumunuz olsun