cdss sevdakuzey testte genelde yazmıyor diye biliyorum firma ayrıyetten arayıp kendisi açıklıyor benim öyle olmuştu
Gulaydgncy sevdakuzey benim fetal dna sonucunda da x ve y kromozom yazıyordu su an 24 hafta 4 gunluk olduk. Detaylı ultrason yapıldı sonuç kız. Bu yazan x ve y cinsiyet belirtmek icin değilmiş doktorum oyle söylemişti.
degerlicns [silindi] Merhaba sizde mi intergene verdiniz acaba ? Bende birkaç saat önce verdim. Acaba ne zmana çıkar :/
[silindi] degerlicns evet intergen benimde. Cuma verdim cumartesi kan ulaşmış bilgi verdiler. Cumaya kadar çıkar diye umutluyum inşallah 🥹
isimsiz19 sevdakuzey bende bu firmada yaptırdım x,y kromozomu düşük risk olarak değerlendirilmiştir demiş yani erkek kromozomlardan benim ki kız elhamdillah sağlıklı sonuç aldım🙏 sonuç seninde hem sonucun temiz hemde cinsiyeti erkek🤍
cutebabymomm isimsiz19 merhaba sizde ne yazıyordu kız bebek olunca y ibaresi hiç bulunmuyor mu testte? Görseli atabilir misiniz bana rica etsem?
[silindi] sevdakuzey sonuç neymiş öğrendin mii? bende bugün öğrendim bendede aynısı yazıyordu doktorum erkek dedi🦋🫶🏻