honeyandsun Nilasya12 6.haftadayım öncesinde de bulanıyordu ama tolere edebiliyordum ilk defa iş yapamayacak kadar kötüyüm
Nilasya12 honeyandsun baslarda biraz zor oluyor haklısınız ınsallah kısa zamanda azalır bulantınız 🙏🏻🙏🏻
Deletedmom_7156 Nilasya12 evdekiler değilde ben çok yemek seçtiğim için çok zorlanıyorum ama peynirli börekle düşünüyorum az bide şehriye çorbası
Alya05 Nilasya12 Ben ramazan ayında liste yapıyorum dolaba asıyorum Listeye baktığımda aklımda ye ek fikri oluşuyor hemen hazırlıyorum 🤣🤣
myangelson Nilasya12 yayla çorbası Tereyağlı erişte veya makarna karar vermedim ona 😄 Kanlıca mantarı kavurması 😄
Nilasya12 Yazmelegi_ kremalı tavuk yapınca paketin hepsini mi koyuyorsunuz ben ne zaman yapsam sanki kreması fazla gelmiş gibi oluyor tarife göre yapıyorum ama kreması çok yoğun oluyor
Yazmelegi_ Nilasya12 1 paketi ikisine kullanıyorum o zaman yeterli geliyor ,genelde yarım paket makarna 1 parça göğüs kullanıyorum. En son birbiri ile karıştırınca biraz da ocakta kremanin hafif çekmesini bekliyorum daha lezzetli oluyo❤️
Beybimelisa Mandalina ve limonlu tavuk eti gördum internette bugün onu denemek istiyorum bakalım nasıl olacak 😂 Yanına ne yaparım başka düşünmedim