Zeliha_plt38 Mavi-gokyuzu özlem hanım bu perşembe öğleden sonra hastane degistiriyomuşş paylaşım yaptı
Zeliha_plt38 Ay3850 muayene ücreti 2650 olmuş sezeryan doğum 45 bin normal doğum ücreti daha belirlenmemiş bunlar sgklı olan hastalar eski hastalarına bi ayrıcalık olacakmı dedim özlem hoca gelsin size dönüş yapalım numaranızı alalım dedi.
Zeliha_plt38 Ay3850 normal doğum ücreti de 45 binmiş özlem hoca kendisi söyledi🤦♀️ çok artmış fiyatlar bizim bütçemizi zorlar malesef fakülteye de gidiyorum ya ben ordan devam ederim
Mavi-gokyuzu Zeliha_plt38 Tekten ile aynı o zaman ben tekden e sormuştum 45 demişlerdi. Muayene ücreti de çok fark etmiyormuş
Ay3850 Zeliha_plt38 eski hastalarına bişey yapmıyor yani 😟 Bizide aşıyor Maalsf doğuma yakın ortada kaldık
Mavi-gokyuzu Zeliha_plt38 Bir tanıdığımız orda doğum yapmıştı memnun kalmıştı aslında. Özel oda da şansın varsa tutabiliyorsun diye biliyorum
Zeliha_plt38 Mavi-gokyuzu ben ilk başladığımda özlem hocaya 30 du 1 sene dolmadan yarı yarıya fiyat nasıl artıyor bilmiyorum🤦♀️
Mavi-gokyuzu Ay3850 Bizde araştırma dayız. Fiyatlar çok pahalı. Keşke eski hastalarıma indirim yapsalar. Siz kaç haftalık oldunuz
Zeliha_plt38 Mavi-gokyuzu yarın tekrar kontrolüm var gittiğimde tüm detayları ögrenicem yazarim size yine
Mavi-gokyuzu Ay3850 Ben ocakta sordum 45 bin dediler. Doğumdan sonra ertesi gün bir kaç kare fotoğraf çekiyorlarmış ve albüm olarak veriyorlarmış ayrıca ufak bir hediye çanta veriliyormuş sanırım içinde bez vs var. Böyle söylemişlerdi bize