Ay3850 Zeliha_plt38 yaaaa kontrol için ebeler de yapıyor öyle ağrın olduğunda ben direk tekdene gitmiştim haber veriyorlar ebeler doktora
Ay3850 Zeliha_plt38 doğum başladığında her saat yapıyorlar onu ama hissetmiyorsun pek şehir hastanesinin ilgisi nasıldı ebeler nasıl davrandı
Zeliha_plt38 Ay3850 acilden gidiş yapınca direk ebe değil acildeki nöbetçi kadindogum doktoru muayene etti o da gayet ilgiliydi 2 saat ara ile nst istedi ve ikisinde de muayene etti yalancı sancılar dedi günü dolmak üzere geliyorum diye haber veriyordur dedu😆
Mavi-gokyuzu Zeliha_plt38 Bugün kontrolüm vardı sordum. Geçeceğim işlemler devam ediyor dedi. Ama doğum ücreti ile ilgili bilgi vermedi.
Zeliha_plt38 Mavi-gokyuzu kızz benimde dün kontrolüm vardır karşılaştık belki de saat kactaydi kontrolün
Mavi-gokyuzu Zeliha_plt38 Senin randevuların baya sıklaşmış. Bana da ayın 20 si gibi gel dedi 34/35 haftalık oluyorum o zamana
Mavi-gokyuzu Zeliha_plt38 hahah inşallah doğurursun bacım. Allah bir nefeste kurtarsın inşallah darısı da bana olsun. Gerçi benim oğluşum daha küçük daha 32 haftalık. Biraz daha büyüsün 😅
Zeliha_plt38 Mavi-gokyuzu inşallah bizim peşimize senin oglani da hayirla bekliyoruz bizim 36 bitmek uzere😁
Mavi-gokyuzu Zeliha_plt38 Senden artık her an bekliyorum. Hayırla kucağınıza alırsınız inşallah. Bizim daha hiçbir hazırlık da yok. Yeni başlıyoruz almaya