Ay3850 Zeliha_plt38 merhaba bizim doktorumuz da Özlem hanım bilgi aldınız mı siz doğum ücreti hakkında
Zeliha_plt38 Ay3850 mesaj attım da wp den şimdilik aynı yazmış sadece 2 hafta sonra kontrolüm var bakalım o zaman geçmiş olur zaten erciyese
Zeliha_plt38 Ay3850 mesaj attım da wp den şimdilik aynı yazmış sadece 2 hafta sonra kontrolüm var bakalım o zaman geçmiş olur zaten erciyese
Ay3850 Zeliha_plt38 doktorumuz aynı muhtemelen size bu bilgiyi kim verdi çok stres yapıyorum bende hastane değişeceği için Tabi bide ücretleride farklı olacak muhtemelen Erciyes biraz daha uçuk bilgi alabildiniz mi siz
Zeliha_plt38 Ay3850 özlem hanım kendisi söyledi vip odadan yararlancak 2 ay içerisinde doğum yapanlar dedi ücretlerinizde de değişiklik olmicak dedi tekrar kontrole gittiğimde sorcam
Zeliha_plt38 Ay3850 inşallah canım gideceği hastaneyle ilgili bilgi falan alırsan da buraya yazarsan çok sevinirim 34. Haftada kontrolüm var benim
Zeliha_plt38 Ay3850 tartismiş tekdenle ondan dolayi gidiyormuş beklediği değeri ve ilgiyi göremiyomuş😁öyle dedi
Ay3850 Zeliha_plt38 gönlünü alırlarsa belki gitmez 😄 Hastane değişecek diye çok stres yapıyordum bende
Zeliha_plt38 Ay3850 bende ilk başta stres yaptım da fiyatlarda falan değişiklik olmicak dedi o içimi rahatlatti erciyes çok pahalı yoksa🤦♀️
Ay3850 Zeliha_plt38 son ana kadar yine de belli olmaz bi bakarsın 50 bin derler doğuma Bende fiyat açısından çok stres yapıyorum doğuma yakın bide fiyatlar çıkarsa 🤦♀️