Zeliha_plt38 Mavi-gokyuzu teşekkür ederim canım sen naltin nasılsın yeni annelik heyecanı bastı bizim buraları giremez olduk buraya 🤭
Mavi-gokyuzu Zeliha_plt38 İyiyim şükür kontrollere devam. Az kaldı bizimde. Yaa çok güzel olmalı aldın sonunda bebeğini kucağına. Gayet normal tüm vaktini bebeğine ayırmak istersin sen şimdi
Mavi-gokyuzu Zeliha_plt38 Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip eylesin inşallah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın 💕🤲🏻
ddnsm Tekden den ayrılmasının sebebi çok başkaymış , öğrenince şok oldum ama gitmek istiyordum. Özlem katırcı acaba özel hayatıyla iş hayatını birbirine karıştırır mı endişe ettim. Konuşulan şeyler çok çirkin ama
gulq Zeliha_plt38 merhaba gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza almışsınız bebeğinizi nasıl geçti dogumunuz memnun kalndiniz mi ücret ne kadardi acaba
ddnsm Kızlar son yazdığım mesajı silmek istiyorum ama silemedim bir türlü. Günahı boynuna. Tekdende ya da özel erciyeste çalışan yakını olan herkes ne olduğunu öğrenebilir çok ayyuka çıkmış çünkü
merveeeeeeeeeeeeeeeeeee Fizikcifizik canım doğum yaptın mı orada gönül hocaya 1 kere gitdim bende doğum nasıl oluyor ilgisi dikiş konusun da birde özel odada yatıyorsun dimi