Mavi-gokyuzu Zeliha_plt38 Burda daha erken haftalarda başladığını okumuştum da bende neden yok diye düşünüyordum sende de yeni başladığına göre endişe etmeme gerek yok
Zeliha_plt38 Mavi-gokyuzu son doğum anına kadar baslamayanlar var canim merak etme bende de sürekli olmuyo zaten günde 3-4 anca belime vuran hiç ağrı yok hatta daha
Mavi-gokyuzu Zeliha_plt38 35 haftalık olduk bizde yalancı sancıları 32 den sonra hissedenler olmuş ama bende tık yok yâda oluyor ama ben anlamıyorum bilmiyorum ilk gebeliğim daha
Zeliha_plt38 Mavi-gokyuzu nst de düzenli sancılar çıktı ilk defa çıktı yavas yavas başlamış artık dedi doktor da takip et kendini dedi pazartesi tekrar kontrol
Mavi-gokyuzu Zeliha_plt38 Senin kontrollerin baya sıklaşmış. Bana bir hafta sonra gel dedi. Sancın ne kadar çıktı peki
Zeliha_plt38 Mavi-gokyuzu sancım 100 leri görmüş bazı yerlerde nst kağıdından gördüm de 39+3 bitiyo bugün benim. tahmini doğuma 4 gün gösteriyor uygulamada sıklaşsin kontroller tabi😁🤭
Mavi-gokyuzu Zeliha_plt38 Ayy senin baya baya sancın var o zaman. Hissediyormusun peki. Her an gelebilir artık bebiş. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Zeliha_plt38 Mavi-gokyuzu gün içerisinde arada geliyo da dayanilmayacak bi ağrı değil ama nst de hiç hissetmedim 😁
Zeliha_plt38 Mavi-gokyuzu gerçekten hissetmediğim buysa hissedilen değer kaç oluyo acaba gözüm korkmadı değil😁
Mavi-gokyuzu Zeliha_plt38 Vallah bende düşünemiyorum artık o hissedilen ve sıklaşan sancılar ne kadar zorlar
Mavi-gokyuzu Zeliha_plt38 Yaa çok sevindim gözünüz aydın. Sağlıkla büyütün inşallah. Nasıl geçti doğumun sen nasılsın
gulq Zeliha_plt38 merhaba gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza almışsınız bebeğinizi nasıl geçti dogumunuz memnun kalndiniz mi ücret ne kadardi acaba
Mavi-gokyuzu Zeliha_plt38 İyi olmanıza çok sevindim. İnşallah biran önce toparlarsın kendini de sağlıkla büyütürsün bebeğini.
Zeliha_plt38 Mavi-gokyuzu teşekkür ederim canım sen naltin nasılsın yeni annelik heyecanı bastı bizim buraları giremez olduk buraya 🤭