m89 rabis-0201 ya çok yoruluyorum çünkü çocuğum izin vermiyor sürekli oyun istiyor bide ev işleri falan ama haklısınız hiç bir şey sağlıktan daha önemli değil
rabis-0201 m89 öyle oluyor tabi, allah kolaylık versin, ben 6 aylık bebekle mahvoluyorum bir de hem çocuklu hem hamile olmak gerçekten zor
hnfe2610 m89 gebelik süresince sanırım bu durumu yaşayacağız bide küçük çocuk olduğu için daha çok yoruluyoruz
m89 hnfe2610 kesinlikle doğuma kadar devam eder çünkü diğer bebeğimde de vardı ve doğuma kadar devam etti.
Hepimizinsorunlarivar13_ m89 aynısını yaşadım doktorum ara öğünlere dikkat etmiyorsan şekerin düşer dedi tahlil yaptı kansızlık çıktı şimdi kan ilacı kullanıyorum geçti şükür
1_Pandackk m89 şekeriniz düşüyor olabilir mi bende hipoglisemiyim çok kötü elim ayağım titriyor kalbim çarpıyor çok tuhaf bir his oluşuyor
m89 1_Pandackk şöyle söyleyim gerçekten tansiyon nasıl düşüyor şeker nedir bilmiyorum hani onu bunu yiyin diyorlar ama bilmiyorum bilgim yok ama araştırıcam inşallah
1_Pandackk m89 sebebini mutlaka öğrenin ben iki gebeliğimde de ciddi bir sekilde yaşadım hala da yaşıyorum şuan
m89 1_Pandackk kontrolde soracağım mutlaka bugün yine aynı şekilde oldum biraz uzanınca daha iyi oldum .