Essenn Bebekim123 görümcenizi Allah ıslah etsin bu nasıl bir düşünce Allah’ın mucizesini canavar olarak görmek 🤭 Kayınvalidenizin yaptığını yapıyor o da şu an yazık inşallah Allah acısıyla terbiye etmeden kendine gelir bu gafletten kurtulur ....
Bebekim123 Essenn amin canım amin ama ben öylelerine Allah hep kız versin ve kızdan hayır görsün diye dua ediyorum. Benim halamda aynı şekilde davrandı erkek torunu var onunda üstelik torunlarının anne ve babada ki bir vitamin eksikliğinden ötürü Allah korusun özürlü doğma riski çok yüksek bir tanesi erkekti beyni dışarda doğdu buna da dawn sendromlu dediler herşeyi dediler canım ona rağmen ne seviniyorsun sanki kız mı dedi😡kendinin de iki oğlu var kapısını açmazlar bana der yaşlandığımızda sende bize bak diye dedim ki hala sana bir şey söylerdim de şimdi ama susuyorum dedim. Kadın hala anlamıyor kızını biz alacağız dedi vermem be size onlar kardeş hemde dedim sonra inş.kerem kızını kaçırırda görürsün dedi ama ben akşama kadar sinir oldum evimde olmasaydı biliyordum yapacağımı da sabrettim o an Allah bi’sabır verdi canım 😡
Essenn Bebekim123 ağzım açık okudum pes gerçekten Allah sana sabır versin iyi sabrediyorsun ben ortalığı birbirine katmıştım herhalde
Emell Feyza07 ama an boşver be güzelim. Herkes kendi saçma iç dünyasını yasıyor. Rabbim sağlıklı sıhhatli yavrular nasip etsin
Ozgle Şimdi doktordan geldim kızlar kızım oluyor.Doktor kız diyince bir kahkaha atmışım anlatamam.Cok sevindim kızım bereketiyle gelsin inşallah.
sezinko arkadaşlar belki insanlar kızın varsa bitanede oğlun olsun diye söylüyor olabilirler ikisinide tadın diye,ama 2. kız olanada olsunnn sağlıklı olsun denmez çok kızıyorum böyle şeylere evladın erkeği kızı olmaz Allah isteyen herkese nasip etsin
Miram65 tazeanneck benim de kızım olacak hayırlısıyla bi kızım daha var kim sorsa ben Kiz diyorum.aa olsun inşallah çıkınca erkek olur birde diyo ayy buda mi kiz yazik biri diyo 3 yap olur biri diyo 3 kiz olsa me yapacan yemin ederim delirecm.cok az kaldi doktora gitim piskoloji icin ilac verdi
tazeanneck Miram65 kendine yapma canım ne diye gidiyorsun psikoloğa bizde sorun yok ki sorun bunları söyleyen beyinsiz insanlarda yeminle hepsini dövesim geliyor allahın cezaları tersle gitsin ya bağır gerekirse ben direk tersliyorum valla gerekirse büyütürüm de söylemezsem yoksa içimde patlar sinirim
Hildambxl Feyza07 canım basta esım kız olucagını duyunca cok uzuldu sımdı ıkı bucuk yasında onun ıcın delı oluyo resmen allaha cok yalvardım ılkım kız olsun dıye bıde oglum oldu 4aylık esım dıyo evladın kızı erkemı olurmus kızıma kurban olurum dıyo
Bebekim123 Essenn insan değiller ki diyorum ben artık canım muhatap olmuyorum gitmem gelmem aramam sormam görüşmem dahi ve ben onlara da söyledim ayrımcılık yapanın hep kızı olsun inş.diye bu onlara beddua gibi geliyor 🤦🏻♀️Ne kadar saçma ve garip ayrımcılık yapanlarda hep kadın yanı düşünebiliyor musun😡 halamın kızı da diyormuş ki kız kardeşime (kardeşimin de bir yaşında kızı var) siz hep kız doğuruyorsunuz ben erkek doğuracağım ve bunu diyen ahmak avukat🤦🏻♀️ Kardeşim de sen önce kocayı bulda erkek doğurman kusur kalsın 😂hakketmiş yani akıl fukarası
Yenianne90 Bunlar hep "erkek çocuuuk soyumuz devam edecek" (soyu batasıca) düşüncesinin kalıntıları.Kız evladı anneye dosttur arkadaştır.Benim oğlum olacak inşallah ama ikinci bi çocuğum olursa kız olsun isterim.Kız evlat hayırlıdır merhametlidir.küçükken annem bana annelik büyüyünce bildiğiniz ben ona annelik yapıyorum😁😍 benimle dertleşir benden fikir ister bana danışır.Bazen eşlerimizle konuşamayacağımız konuları birbirimize danışırız.YAŞASIN ANNE-KIZLAR😂😍
deletedmom832 Feyza07 hasta çünkü onların hepsi eski kafalılar evlat dediğinin önce hayırlısı istenir boşver hiç takma kafana kız çocuk eve berekettir anneye babaya yoldaştır inşallah benimki de kızdır 😍♥️
Ervazeynep Ecukberuk merhaba canım yazdıklarını okudum , benimde senin gibi 2 kızım var, 3. Ye çok zor karar verdim, bende senin gibi belki erkek olur dedim ama olmadı 3. Kızım geliyor, hayırlısı böyleymiş ama neden üzülüyorum anlayamıyorum.
Ecukberuk Ervazeynep Ervazeynep ben artik biraktim uzulmeyi gecti yani icim hep buruk kalicak ama bunu kucugume yapamam .sizinde gecer ilk soktan sonra hayrini gorururuz insallah 😘