Handegunas Feyza07 hiç takılma sen onlara. Senin gönlüne göre vermiş allah çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🥰🙏🏻❤️
istkizannesi Valla bu devirde kızı olanlar şanslı sayılıyor. Her annenin bir kızı olmalı diye düşünüyorum. Elbette ki başta hayırlısını versin Allah ama kız evlat fıtratı gereği her zaman lazım bir anneye. İyi ki kız annesi oluyorum,şükürler olsun.
Cansualkc Feyza07 ikiside benim evladim olacak tabiki ama bende gonlumde yatan kizdi fatat rabbim erkek nasip etti kimseye aldiriş etmeyin bole durumlarda oglum oluyodiye uzulecek yada kizim oluyo diye uzulecek degilim sonucta ikiside benim canim deilmi neticede gerisi ne derse desin 🙋♀️
Metonya Feyza07 bizim sülalede de tam tersi bebeğimin cinsiyetini dün öğrendik erkek olacakmış bende çok kız istiyordum ama kısmet böyleymiş sağlıklı olması her şeyden önemli söylediğim herkes aaaa olsun hayırlı olsun diyor herkesin bir kız beklentisi varmış 😂😂
Irmyldm9 Ah kuzum ah sağlıklı olsun da gerisi hiiç önemli değil insanların ne dedikleriyle de ilgilenme. Ben kayınvalidemle yaşıyorum eşim 3 kardeş hepsi de erkek olunca çevre bizden hep kız bebek bekledi evde kız yok diye. Cinsiyet sorduklarında erkek dediğimde ayy buda mı erkek vs gibi çok yorumla karşılaştım sanki ilk bebeğim değil kayınlarımı da ben doğurmuşum gibi yaklaştılar. Hepsinin ağzının payını verdim. Şimdi bir oğlum olucak cinsiyet önemli değil ama inşallah ileri de birde kızım olur sırdaş arkadaş oluruz anne kız günleri yaparız.😊💓
Asliyildirim Dezehs güzelim hiç kendini suçlama. Bilimsel kanıtlanmış bir gerçek, cinsiyet geni anneden değil babadan gelen bişey. Eşin kızı çok sevmiş istemiş demek ki Allah yine kız evlat nasip etti size. ☺️Allah acılarını göstermesin evlatlarımızın. Sağlıklı olsunlar yeter
oglumvebenn Feyza07 ben de anlamıyorum erkekten, kızım olmasını çok istiyordum ama Allah erkek evlat nasip etti, çevremdeki geri kafalılar oğlum olacak diye kabarıyorlar gerizekalılar, kız olsa aynı tavrı sergilemeyeceklerdi biliyorum
Feyza07 Srfn11 aslında bunlar kız erkek ayırmıyolar ama erkek oğlanın bize erkek çocu gibi gelir bilmem ne falan bende en son dedim siz doktor musunuz doğmadan cinsiyet yaptınız dye
Cansummm Feyza07 hiç takma bence kimseyi ben hep derim ki her annenin bir kız evladı olmalı. Kız evlat başkadır daha merhametli daha anneye babaya yakındır her zaman. Allahım kızını sağlıklıca kucağına aldığın günleri de göstersin🙏🏻
Bebekim123 Benim ilk hamileliğim kayınvalidemin 7 çoçuğu var 5’i kız 2’si erkek. 3 kızı olmuş önce çevre öyle bir baskı uygulamış ki ağlayan çoçuğuna dahi aman ağlasın sanki erkek mi demişler düşünün 🤦🏻♀️ 3 kızdan sonra 2 oğlu olmuş ama kayınvalidem için oğulları aşırı değerli hatta ilk evlendiğimizde kayınvalidem kıskandı eşimin bana olan ilgisini🤦🏻♀️ 3 tane evli görümcem var 2’sinin de kızı var üstelik bir tanesin çoçuğu 11 yıl sonra olmuş diğer görümcemin de 2 oğlu bir kızı var. Cinsiyeti öğrenmeden önce herkes erkek diye seviyordu ve 11 yıl bebek hasreti çeken görümcem erkek olacak kesinlikle diye bekliyordu karnımda ki çoçuğu deli gibi seviyordu oğlu olan görümcem battaniye almış kayınvalidem bak iki tane oğlu olan halası ilk hediyesini aldı diyor😄🤦🏻♀️ Cinsiyeti öğrendikten sonra hepsi dumura uğradı sadece ben kız hissediyordum ve bebeğimi görümcem artık sevmiyor ne diyor biliyor musunuz baban ultrasonda ki çoçuklar canavar gibi geliyor diyor 😡bebeğimin videosunu izliyoruz dediği şey bu 🤦🏻♀️ Ve bu insanlar cahil falanda değil ben öğretmenim eşim Deniz subayı benim öyle psikolojimi bozdular ki etkilenmemek mümkün değil ben bebeğimi sevmeyecekler diye üzüldüm ağladım 🤦🏻♀️ Sonra kendime geldim birine dahi koklatmayacağım erkek değil sevmeyin diyeceğim onlarda benim pis tarafımı bilirler şuan sadece öfkemi mayalıyorlar 😡 velhasıl kelam canlar hepimizde var ilkte olsa 2.de olsa sonuncu da olsa aynı şeylere maruz kalıyoruz oysa ki dünya nüfusunda kadın oranı daha az sonra da kız bulamıyoruz diye dert yanarlar aptallar 😡
Essenn Bebekim123 görümcenizi Allah ıslah etsin bu nasıl bir düşünce Allah’ın mucizesini canavar olarak görmek 🤭 Kayınvalidenizin yaptığını yapıyor o da şu an yazık inşallah Allah acısıyla terbiye etmeden kendine gelir bu gafletten kurtulur ....
Essenn Feyza07 malesef bu durumu yaşamayan çok az insan vardır herhalde yorumlardan da görüyorum RABBİM en başta evladın hayırlısını versin o oğlan oğlan diyenler bir kız evlada muhtaç olsunlar inşallah aynı sorun bende de var tabi ki Kaynana sorunu daha evlendiğim günden beri rüyalarında hep erkek görüyormuş kız çocuklarını sevmiyor kendi kızınada sevgi göstermemiş zaten görüşmüyorlar düşünün kız torununu bile sevmiyor 😤 geçen gün ultrason filmini gösterdim daha 10 haftalığız erkek olcak bu diyo dedim hayırlısı olsun sanki Kız evlat değil cahil köpekler psikolojimi bozdu uyuz. Anneme kurban olayım ben ailemde hiç böyle şeyler görmedim bizde ayrım Yok. Doğulu arkadaşlarımız vardır kimse üzerine alınmasın ama Doğu kültüründe gördüm ben bu tarz şeyleri
Serraa05 Reina niye kaynananı anası kız doğurmamışmı.ay ne sinir oluyorum bolelerine.bnmkılerde oyle hı kızmı olsun falan. Kı kaynanamın kızıda yok sevncegine burun kıvırıyo