Deletedmom_808 Gelin biraz konuşalım. Kaç haftalık doğdu kaç gün yenidoğan yoğun bakım ünitesinde kaldı? Şu an kaç günlük/aylık?
Rose_07 Deletedmom_808 28 haftaya 2 gün kalmıştı. 1040 gr doğdu. 930 a düştü ilk üç gün. 58 gün yeni doğan yoğun bakım ünitesinde kaldı. Hergün 5gr 10gr alıyordu bazen aldığını veriyordu. Hergün sadece 5 dk görebiliyorduk. Çalan her telefonu acaba birşey mi oldu diyerek açıyor hergün dua ediyordum. Çok zordu o günler hiç geçmeyecek gibiydi. Ama geçti. 😇 Benim prematürem şuan 9 yaşında. Öyle bir anne diyorki benim yaşadıklarımın hepsi tüy gibi hafifliyor. Allah’a sığınıp dua edin bebeği erken doğanlar. Sizi ondan başkası duymaz. Allah bebeği için gün sayan bütün anneleri ve bebeklerini sağ salim kavuştursun inşallah 🙏🏻
3kedili2bebekli Deletedmom_808 32+3 doğdular kızım 28 oğlum 37 gün kaldı su an 2 yaşına girmek uzereler ☺️
1_Pandackk Deletedmom_808 27 haftalık doğdu 1020 dogdu 900 e kadar geriledi 62 gün küvozde kaldi 2 kilo olduktan sonra verildi bize şuan 3 yaşında
edabolukbasi3- Deletedmom_808 35 haftalık doğdu 4 gün küvezde kaldı 3 günde anne uyum odasında kaldık beraber şu an 50 günlük olduk ilk zamanlar kendimi çok suçladım ama her şerde bir hayır varmış belki erken gelmese kaybedebilirdim bebeğimi çok şükür bu günümüze aynı süreçten geçen annelere inanın hepsi bitiyor sadece biraz sabır 🫂
champanne 29 haftalık aniden suyumun gelmesiyle doğdu 53 gün küvezde kaldı şuan çok şükür 4 yaşında bir delikanlı oldu🥰 inşallah korkularımı yenebilirsem kardeşi olsun istiyorum. Prematüre ne demek süreç ne anlatılmaz ne yaşandıgını bir biz bir Allâh bilir herkese kolaylıkla sağlıkla atlatmak nasip olsun 🙏
Rose_07 champanne 9 yıl sürdü o korkular bende çok iyi anlıyorum. Halende korkuyorum ama yaş geçiyor kız büyüyor eşim istiyor derken tekrar cesaret ettim. Allah büyük inşallah hazır hissettiğinizde Allah’ım sağlıkla vaktiyle nasip eder sizede 🙏🏻
idilaytun champanne Merhaaba 29+3 de aniden suyum geldi on iki gün önce doğum oldu. Bebeğimde bugün enfeksiyon olduğu söylendi antibiyotik başlandı yeniden. Bir de fanustan oksijen alıyordu cbapa geçilmiş yine çok korkuyorum çok üzüldüm sizin de böyle sorunlarınız oldu mu
champanne Rose_07 vaktinde sağlıkla kucagınıza alın inşallah. Ben Dr gittiğimde serklaj şart demişti ama burda bikaç kişiden progestan yeterli diye okudum size nasıl bir yol çizildi
Annis7 champanne Ben de rahim ağzı kısalığından korkuyorum ama doktorum gebeliğin başından beri progestan kullanıyorsun yapılan çalışmalar serklajla progestan kullanımının eş olduğunu söylüyor dedi. Gebeliğin sonuna kadar progestan kullanacaksın dedi. Sadece zaman zaman dozu değişiyor.
Rose_07 champanne Benim doktorum da serklaj şart dedi 13. Haftada önlem amaçlı serklaj oldum. Dikkat ederek devam ediyorum. Korkulacak bir işlem değil merak etmeyin yarım saatte herşey bitiyor. Progestana da doğuma kadar devam tabi
Gizmmis champanne canım benim ilk gebeliğimde 32 haftada doğdu oğlum 20 gün yattı şimdi ikizlerimi bekliyorum ve hem serklaj hem progestan kullanıyorum eğer serklaj olmasaydı 22 haftada bebekler doğardı o haftadan beri dikişlerime dayalı duruyorlar serklaj gerçekten önemli ve etkili
Mervekipk esraylnz merhaba niçin küveze girdi acaba kilo hafta olarak çoğuna göre iyi oldu için merak ettim
2001busra 32+5 doğdu kızım 13 gün küvezde kaldı 2150 gram doğmuştu şuan 20 günlük şükür ama hala korkuyorum bişi olurda onu tekrar kuveze yatirirlar diye
2001busra Deletedmom_808 19 Ekim’de doğdu tam 20 yapmiyo galiba 16 gün falan yapiyo siz je kadar kaldınız küvezde
Gnypyrz edabolukbasi3- bende 35 haftalık doğum yaptım 1haftadr yoğun bakımında herhangı bı cıhaza bağlı falanda degıl ama vermıyorlar
papatya785643 edabolukbasi3- bende kendimi çok sucluyorum bende de gebelik şekeri var 35+5 günlük olduk sürekli nst ye giriyorum bebeğim hareketsiz şeker yüzünden doktor her an doğuma alabilir çok üzgün ve çok korkuyorum şeker hastalığı olanlarda erken doğum oluyormuş😭
papatya785643 edabolukbasi3- 3 gün hareketi azdı ben de direk doktoruma gittim doktorum da nst çekti beğenmedi haraketsizdi doğuma alacagını söyledi ama sonradan bebeğim haraketlendi şükür ama yine tembel haraket ediyor 🥺 3 gün sonra gel dedi bunda olmadı doğum inşallah 3 gün sonra da olmaz herşey normale döner 😣
Sevda1999 Deletedmom_808 32+2 de aniden suyumun gelmesiyle sezeryana alındım, 1800 kq doğuldu oğlum, 21 gün küvezde kaldı, çıktığında hiç kilo almamıştı bakımsızlıktan. Şimdi 2 yaşında çok şükür, çok yaramaz bir bebiş😍ama hala konuşmuyor😕
Allyya Deletedmom_808 34+3 haftalık 2060 doğdu kızım 🥰 kan uyuşmazlığımız olduğu için sarılık çok fazla oldu 2 gün yoğun bakımda kaldı onun için. Şuan 2 aylık 😍😍
1ErkekkkAnnesi Deletedmom_808 benim 2 doğumumda erken oldu 31. Haftada ve 34. Haftada oğlum 5 yaşında 38 gün küvezde kalmıştı şuan kızıma doğum yaptım 6 gün küvezde kaldı şuan 33 günlük 🌸