1ogrencianne melisssm 6 hafta biraz erken olabilir, ilkini 7’den sonra duymuştum diye hatırlıyorum bunu da bugün 6+6’da duyduk şükür 🤲🏻 8. Haftada duyanlar da oluyor. Eltime 10 haftaya kadar dinletmemişti gittiği doktor
bba0110 Feyzanne evet hap olarak kullanınca yan etkisi çok oluyormuş baş dönmesi sersemlik falan ben fitil olarak kullanıyorum bi yan etkisi olmadı
girls35 melisssm 6+4 haftalık çıktı bugün gittim gösterdi ekrandan kalp atışını fakat dinletmedi bebeğe zarar vermeyelim diye 2 hafta sonra dinleteyim dedi 😊
Ahben0104_ ysmnsen bende geçen hafta pazartesi keseyi gördüm yarın randevum var acaba duyar mıyım kalp atışını haftasını bilmiyoruz geç döllenme olduğu için
esra22asil Ahben0104_ kese kaç mm çıktı bana kaç haftalık olduğumu bile söylemedi bende sadece keseyi gördüm haftaya bir daha gel dedi
iremmomi melisssm ben bütün gittim 7.5 haftalığım kalp atışını duyamadık bebek küçük gelişmemiş 3.7 milimmiş 7 milim olması gerekiyor dedi haftaya yine gideceğim inşallah gelişir
nur0633 iremmomi evet gittim. Dün 8 haftalik olmuşuz kanama alanı vs söylenmedi . Kalp atisini duydum. Ama mide bulantisi bas agrisi halsizlik ve malesef kabizlikla bogusuyorum😒
nur0633 iremmomi yok öyle bişey söylenmedi aslında . Yalnız ben aşılama ile gebe kaldım . Onun icin ilk 2 3 muayenem infertilitede oldu. Bu haftadan sonra gebe pol. Baslayacagim nasipse
_efinah08 Bugün ilk kontrolüme gittim kalp atışını duydum yeniden aynı duygular çok heyecanlı 🥹🥹 6+2 haftalığız ❤️