minnosbirkiz melisssm 7+0’dı, ışık gibi yanıp sönüyordu, daha çok minik diye doktor dinletmemişti ☺️ bi kaç gün geç döllenme olduğunu düşünüyoruz, sizinde öyledir biraz daha bekleyin duyarsınız inşallah
paristanbulima61 melisssm ilk hamileliğimde doktor 8 haftadan önce dinlemeyi önermiyorum çünkü kalp atışı dinlemek için ısı veriyoruz bu zararlı birşey 8 haftadan önce demişti. Ama bu hamileliğimde 7. Haftada dinledi farklı doktor.
nur0633 melisssm ben de dün kontrole gittim beş haftalık ve kese arkasında kanama olduğunu söyledi çok korkuyorum
gizem0906 nur0633 benimde gebelik kesesinin arkasında kanama alanı var bi kere lekelenmem oldu sonra bi daha olmadı ilaç kullanıyorum kalp atışlarını da 6+5de duyduk çok şükür
nur0633 gizem0906 bende kanama lekelenme vs olmadi . Kucuk dedi doktor ama devlet hastanesi insani korkuya sevk ediyor ya
gizem0906 nur0633 10 gün Progestan iğne kullandım 1 aydır da sabah akşam Progestan hap kullanıyorum 6+5de başladım şu an 9+5deyiz
Feyzanne gizem0906 kaç mg progestan? Az nce ilk defa içtim inanılmaz başım döndü şimdi kendşme geliyorum haptan mıdır?
bba0110 Feyzanne evet hap olarak kullanınca yan etkisi çok oluyormuş baş dönmesi sersemlik falan ben fitil olarak kullanıyorum bi yan etkisi olmadı
bozken melisssm 6+2 de duyduk ama kalp atım hızı 112 dedi doktor 120 bekliyorlarmış yeni canlandığı için dedi inşallah öyledir