Yhartk Aslksp çok sinir oluyorum böyle hadsizlere, hem suçlu hem güçlü.. ne kadar ayıp ya, hem de hamile bir insana... Ben instagrama girip her iki hesabı da spamladım, umarım başkalarının da canını yakmazlar.
Aslksp Yhartk İnşallah canım teşekkür ederim. Aynen öyle ağlayasım geldi böyle terbiyesiz olunamaz Allahından bulsunlar inşallah yanlarına kalmaz
Ertugrulunannesii Aslksp canım bende baktım şimdi sayfaya da 20 bin küsür takipcileri var ama ne hikmetse paylaşım begenileri 20 30 begeni arkadaşlar alışveriş yapacagınız sitenin takipci sayısı begeni ve tyorumlarına çok dikkat edin birbiriyle uyuşmuyorsa aknayon birşey
Aslksp Ertugrulunannesii evet canım normalde o kadar dikkat eder araştırırım ama dediğin gibi büyük ihtimalle satım alınmış sayfalar yorumlar hiç yok ben gibi mağdur olup yorum yapanları engelliyorlar ve yorumlar siliniyor. Başıma geleceği varmış diyorum artık özenip yaptırdım ama böyle kişiliksiz kul hakkından haberi olmayan insanlar da var
Yhartk Aslksp şikayetvar.com a da yazabilirsiniz, bazen insanlar alışveriş öncesi bakıyorlar, şikayet var mı diye
Aslksp Dedikodu postu olsa herkes bakar yazar faydalı birşey paylaştığımız için kimse ilgilenmiyor belli. Ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim hayırlı kandiller🌼