aprilbaby Rabiaglrr Nisan başı görünüyor 2.gebelik benimde çok heyecanlı ve korkuyorum😅 kaşık ağrılarım oluyor çok ayakta kalınca sizler de durumlar nasıl
elifmrlll Morannesi benim o hamile olmadan önce de vardı dahiliyeye gittim test falan yaptı huzursuz bağırsak sendromu olabilir dedi hala ishalim devam ediyor günde bir kere ama ishal hep
ddrys Gmzle hayırlısı olsn canm bemde bir oğlum var bende göedüğüm rüyalardan erkek hissedıyorum bunuda
cglctl Benimde doğumum sat a göre 14 nisanda görünüyor benim gibi hala mide bulantısı kusması olan var mı içim çıktı artık 😵💫
busra34__ elifmrlll magnezyum kullanıyor musunuz benim de belimmçok ağrıyordu ayağa kalktığım anda hiçbişey yapamıyordum resmen magnezyum başladım şükür geçti geçmiş olsun
elifmrlll busra34__ Kullanmadım ama şuan iyiyim kendiliğinden geçti :) dönem dönem çoğalıyor dönem dönem bitiyor anlamadım gitti kız benimkide
Mombloggg Benimde nisan ortasi görünüyor dogumum cinsiyet icin kiz tahmininde bulundu ama emin degildi dr detayli ultrason zamanini bekliyorum agrilarim bulantim falan yok ☺️
busra34__ Mombloggg ay siz iyi sabrediyorsunuz o zamana kadar 😅 bende 18+5 im 11. Haftada öğrendim erkek olabilir dedi ( özel benim ki özelde genelde erkenden tahmin ediyorlar)sonrasında da erkek dedi ilk hamileliğim bakalım bende detaylıyı bekliyorum 😍 inşallah yüzünü gösterir de görürüz
busra34__ sedefcglyn magnezyum kullanmanı öneririm çok iyi geliyor çok şükür 12. Haftada kuyruk kemiği ve tam sırtının alt kısmı öyle ağrıyordu ki ayakta zor duruyordu çok şükür geçti doktorunuza söyleyin o zaten söylüyor toz olanı filan da var ben microbon k kullanıyorum iyi geldi bana
sedefcglyn busra34__ kullanmadım dönem dönem geliyo geçiyor uzun süre ayakta kalmadığım sürece sıkıntı yok bakalım
edaonyurtttt Benim de doğumum nisan sonu mayıs başlı gibi görünüyor,kızım olacak Fetal dna yaptırdık🌸ve aşırı bel ağrım var sadece geceleri oluyor onun dışında mide bulantım falan olmadı