Seherr aysecam yaaa neden öğrenemediniz göstermedimi minnoş :) ben hep erkek istedim ilk çocuğumu ama doktor kıza benzetti alıştırdım şimdi kendimi kıza yeterki sağlıklı sıhhatli olsunlar 16.haftada tekrar gidiyim de netleşir heralde :))
aysecam Seherr göstermedi kordonu denk geldi tam oraya sağa döndüm sola döndüm öksürdüm neler yaptım çıkmadı kordon ordan inatçı galiba yavrum 😂😂 Sağlıklı olsunda inşallah önemli değil ☺️
Sonun Bende 24 haftalığım bana 12 . Haftamda sadece tahmin söyledi 17 haftalıkken gittiğimde kesinleştirdi
Atlarlayasayan Aysegulbebek benim doktor 12. Haftada söyledi erkek diye.şuan 23. Haftadayım değişmedi.
Mlssa Aysegulbebek ben 13.haftada öğrendim net bir şekilde,kendimiz bile gördük bebek gösterirse olabilir bence 🤗🤗
Aselmoms Aysegulbebek ben 12.haftada öğrendim kiz dendi detaylıda da kiz dendi biraz doktora bagli iyi bir doktor anliyor :)
KubraPk 12 de öğrendim önce yüzüstü yatiyordu radyoloğa ense kalinligini ölçmeye gönderdi hemen cikolata yedim iceri girdigimde bi guzel bacaklarini acip gösterdi erkek dedi devlette dr lar söylemiyorlar aslinda ama ben calisan oldugum icin söyledi😊 is cikisi özele gttm kendi dr uma gene cikolata yedim bu kez amuda kalkmisti yüzde 1500 erkek dedi dr um da 💙