Gokcenur_3131 31+2 haftalik hamileyim ve goguslerimin ucu cok kasiniyor ve bu benim hayatimi zehir ediyor
Zelis_ozdrgn Gokcenur_3131 canım ben de 31 + 3 benim göğsümün ucu değil ama kenarları kaşınıyor bir de göğsümün ucunda hep böyle beyaz kabuk oluşuyor onun için zeytinyağı sür ben normalde yağ kullanıyorum Biodermanın yağını o iyi geliyor kaşıntıya ama sen zeytinyağı kullanabilirsin kaşıntıyı engelliyor ve doğal
Havin49_ Gokcenur_3131 senin yine göğüs ucu benim iki mememm de kapamaktan kanlar akıyor ilk oğlumda da öyleydi gebeliklerimde öyle oluyor tek kaşıntıyı kesen travazol bende
Dmlirmak Gokcenur_3131 maalesef bende öyleyim 31de başladı benimde şu an 36yim hala kaşınıyor hayır yumuşak olduğu için kasiyamamak ayrı bir eziyet 😮💨
Gokcenur_3131 Zelis_ozdrgn ay vala kasimamak icin dokunmuyorum bile esimde aksilik gibi dokunup duruyo kzincada tiripleniyo 😅🤭sanki kendisi hamile
Pelinytm Gokcenur_3131 meme ucunu uyarmak kasılmaya sebep olabiliyor ama bunu da biliyorsunuzdur umarım 🫣
Zelis_ozdrgn Gokcenur_3131 🤣🤣 anlamazlar canım onlar ama bir bakımdan iyi sen kaşıma bari eşin masaj falan yapsın rahatlarsın en azından😄
Gokcenur_3131 hamzaezel dokunma diyorum tiripleniyo birede uyurken yapıyo zaten zar zor uyurum uykumu bölünce sinirleniyorum
321duru123 Ayy Allah karşıma çıkardı bu postu bende 31 haftama girdim göğüslerim uçları karnımın kenarları berbat oldu duş almaktan bıktım çok kötü kaşınıyor heleki uyku sersemi berbat ediyorum ne surebilirim Allah rızası için söyleyin
Gokcenur_3131 321duru123 zeytinyağı ve biodermanın yarın varmış onu onerdıler yarın doktorumla danışıp eczaneden alcam
Gokcenur_3131 Zelis_ozdrgn kaşımıyoki sıkıyo ve canım acıyor bide zamansız yapıyo uyurken yapılmaz heleki zor uyuduysan 🤦🏻♀️😅