Rusapolat minikkalp2 aşkım şu son sıralar bana da çok baş dönmesi vurdu ya. Mide bulantım yok ama. Açılman olmuş olabilir mi? Genelde öyle diyorlardı
nurssmom minikkalp2 ben daha o hftalara gelemedim ama kayınvalidemin doğumlarında hep mide bulantısı yaşarmış belki doğumunuz yklaşmıştır
minikkalp2 Yazmelegi_ yani normali de genelde düşük 9-5 civarı hep hiç böyle etkisi yoktu ölçmedim makinem yok diye
minikkalp2 Rusapolat niye böyle cidden açılmam 2 cm e yakın vardı da sancı ağrı bişey yok sadece bebek cok hareketli ve midem ağzımda ayaga kalkınca düşcek bayılcak gibi başım dönüyor anlamadım gülüm
Mervebgnaydn minikkalp2 aynı his bende var 33+4 haftalığıx. Ayağa kalkınca baş dönmesi içim kalmıyor bulantıdan. Preaklemsiden korkuyorum
minikkalp2 penbe_karisi ya da az kaldı dye anksiyetem falan tutmustur penpe karisi keşke sen olsam da doğumuma uzuun zaman kalsa kslddlld
nurssmom minikkalp2 ayyy sezeryan mı olucakk çok az kalmışşş😊 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ❤️
penbe_karisi minikkalp2 😁🤣😁🤣ah ahh kız niye bu kadar korkuyorsun korkmaaa relaxx ol 9 ayın sonunda minnoşuna kavuşucaksin işte 🥰😍♥️💖unuit doğumu
Der_yaa minikkalp2 benimde gün boyudur mide bulantım artı lavaboya gidince sağ kasığıma ağrı giriyor iki gün sonra doğumum var artı sanki dilimin üstünde tüy varmış gibi hissediyorum sanırım korkudan oluyor