Fatma_furkan1996 Esosiko ikinci gebeliğim vitaminlerle ayakta duruyorum yoksa vücud ağrım çok fazla oluyor özellikle geceleri hayat kurtarıcım benim mazgezyum çinko demir hepsi için geçerli
Hzlkya Esosiko 19. Haftamda başladı herkesin degisiyor ben birde serkilajlı gebeyim aşırı rahatlattı beni
Lacrimosa87 Kızlar hangi magnezyumu kullanıyorsunuz bana doktor Ocean markasınınkini tavsiye etti ama henüz almadım var mı kullanan aranızda
Fuunndaaa Esosiko doktorum bana sabah akşam önerdi günde iki kere kullanıyorum akşam geç saatlerde alıyorum gece rahat uyuyayım diye
Busranur_mnts Esosiko ben kullanıyorum ama bacak ağrım vs oluyo bittiği zaman kullanmadım 1 hafta daha çok ağrı oldu gibi kullanınca iyi geliyoyine de
Esen50 Esosiko hangisini kullanıyorsunuz ben magvital kullanıyorum hiçbir işe yaramıyor ağrılardan uyuyamıyorum
Yank Esosiko gec bile baslamissiniz ozellikle uyku saatinizden once alirsaniz 24 saat rahat edersiniz ozellikle o haftalarda agri olmuyor 25ten sonra hafiften yine basliyor ama
Esosiko Yank biraz vajinal ağrım vardı sırt ağrımda onlarda geçti ağrım yoktu daha önce ondan mı vermedi ki doktorum
azraali Esosiko doktor mu yazdı eczaneden alabiliyor muyuz kendimiz acaba? Adı nedir kullandığınız magnezyumun?