Esosiko Haftadayım Magnezyum kullanmaya başladım öncesinde vajinal ağrım vs oluyordu 4 gündür kullanıyorum ve ağrılarım tamamen kesildi böyle mi oluyor ?
Fuunndaaa Esosiko benimde magnezuyumu içince kesiyor hemen ağrılarımı bir gece unutayım ağrıdan uyuyamıyorum
Fatma_furkan1996 Esosiko ikinci gebeliğim vitaminlerle ayakta duruyorum yoksa vücud ağrım çok fazla oluyor özellikle geceleri hayat kurtarıcım benim mazgezyum çinko demir hepsi için geçerli
Admsarzu Evet ağrı azaliyor enerji geliyor uyku düzeni biraz daha düzeliypr :) bende kullaniyorum 15. Haftadan beri
Esosiko Admsarzu kullanır kullanmaz kesildi ağrım ama korktum bende yani öyle çok ağrım yoktu zaten ama olanda gitti😄
Hzlkya Benimde çok ağrılarım vardı bedenimi tasiyamiyordum resmen magnezyum ağrılarıma çok iyi geldi o olmasa duramam zaten
Fuunndaaa Esosiko doktorum bana sabah akşam önerdi günde iki kere kullanıyorum akşam geç saatlerde alıyorum gece rahat uyuyayım diye
gkc990_ Kizlar benim bu son zamanlarda baş ağrılarım oluyor magnezyum kullansam geçer mi siz nasil kullanıyorsunuz bu arada gece kullanılması daha mi etkili oluyor
Hzlkya Esosiko yok canım aksine şuan iyi olan bu bizim için ağrı olmamasi kasılmayi tetikler ağrılar Allah korusun kasların gevşemesi ağrı olmamasi rahminde rahatlaması demek kafana takma
Hzlkya Esosiko 19. Haftamda başladı herkesin degisiyor ben birde serkilajlı gebeyim aşırı rahatlattı beni