Fyzytt Kızlar doğum hikayelerini okuyorum da ebe suyumu patlattı falan yazıyorlar su nasıl patlatılıyor acılı bir şey mi anlayamıyorum 😄
a-a-my-h_dmr Fyzytt Yok acı hissettigin bir şey değil canım uzun bir çubuk gibi bir şey var onunla bebeğin kesesine ulaşıp patlatıyorlar ama sen bir şey acı vs hissetmiyorsun
tugceozturk_016 Fyzytt suyumu patlattiktan sonra ateşim çıkıp sezeryana alimmistim oysaki vajinal doğuma odaklanıp çok istemiştim şimdi benim böyle oldu diye sizinde böyle olucak değil elbette korkmayın korkarsaniz hiç doguramazsiniz . Odaklanıp nefes kontrolu yapın .
tugceozturk_016 Fyzytt uzun süren doğumlarda oluyor genellikle diye biliyorum çünkü eşimin kuzenide uzun sürmüştü sonrada hizlansun diye patlatmislardi o vajinal yapabildi tabi.
Sarpatesinannesi Fyzytt benim de suyumu doktor patlattı ama neyle nasıl yaptı bilmiyorum 😂 zaten kendi sancimdan aglamamdan onu hissetmedim bile sadece patlatilinca büyük bir rahatlama geldiğini hatırlıyorum bır süre sonrası daha da çekilmez sancılar ve bingooo doğum 🙏😃
tugceozturk_016 Pink29 evet yoksa acilmam ilerliyordu geç ilerliyordu ama ilerliyordu sabahına doğum olabilirdi diye düşünüyordum . 5_6 cm arası girdim sezeryana 🫤 neyse oldu bitti bebeğimin sağlığı herşeyden daha önemliydi çok şükür oylrde büyüyor yarın 10 aylık 😉
erikarpuz Fyzytt hiç anlamadım benim de doktorum patlatmıştı muayene sırasında eliyle patlattı birden sular yatağa doğru bosalınca anladım sordum evet hızlı ilerlesin diye patlattım dedi
Fyzytt Ayy çok değişik bir olay ya 😅İnşallah böyle şeylere gerek kalmaz hayırlısıyla tek nefeste kolay olur doğumumuz İnşallah 🤲🏻😍
Pink29 tugceozturk_016 aynnn öyle doğum seklınden ziyade bebeğin ve annenın sağlığı en onemlısı🙏🏻sağlıkla sıhhatle buyusun
tugceozturk_016 Arimimi ay ben farketmedim bile sonra ılık ılık aktı ama sonum sezeryan tabi 🤣 patlattiktan sonra ateşim çıktı siz yaptinizmi
dalyaluna35 Benim kurtajda patlatmislardi suyunu haftam buyuk oldugu icin once kendim suni sancıyla dusurmemi beklediler ve suyunu patlatmıslardı acı hissetmedim uzun ince bi cubuk oluyor suyunu akmasiyla bi bosalma rahatlama hissetmiştim