busralivaa Tospik millet korkmuyo musun diyo bana da ilk doğum olcak. ayni cesaret bende de var. sanirim kurtulma isteginden kaynaklaniyo. bi an once dogsun istiyorum 😻
Beyzan Gulsum50 benim de 13 gün kaldı tam 40 haftaya ama bi an önce gelsin istiyorum bekletmesin o kadar 🤦🏻♀️
Gldn Gulsum50 evet canım az ama geçmiyor günler🥴Bir avaz değilde bir kesikde inşallah sezeryan doğum yapıcam Allah nasip ederse🥰
Gulsum50 tazecikanneee bol merdiven cik suquat filan yap diyorlar belki yarari olur söyleyim dedim cnm
tazecikanneee Gulsum50 deniyorum ama yok artık kabullendim resmen 😣😣 napayım en kötü Pazartesi kavuşacağız suni sancıya da razıyım yeter ki gelsin minnağım cok özledim
Gulsum50 Minigimgeliyor anammmm cok heycanli masallahh 😍😍 rabbim bir avazda kurtarsin. Kac haftalikdinizm bide cinsiyet nedir
Minigimgeliyor Gulsum50 38+1 kız😍 eve geldim duş aldım son hazırlıklarımı yaptım bekliyorum bugün gelir inşallah🙏
tuubiy Gulsum50 ay yalnız değilmişim ben de 40 tan sonra olsa da koç olsa diyorum 😂😂 38+2 yim yalancı Kasılmalar var ama az daha dursun ya diyorum gülüyorlar 😅
Gulsum50 Nurcin valla bendede bi belirti yok. 19 martta 40 hafta doluyor ama diyorum 21 martta dogsada hem dogum günü hediyem olsa hemde anasi gibi koc olsa diyorum 😄😄
Nurcin Gulsum50 ben de koç um. 29 mart... Babası 11 mart balık:) bakalım kızımız ne zaman gelecek. Ama koç olma ihtimali yok bizde. 40 hafta 15 mattta doluyor😌😌😌😌
meleklerim3757 Gulsum50 Son 8gün sezeryan olacagım cok merak ediyorum ve gün yaklaştıkca korkmaya başladım ama biranda dogsun diyorum ben kızımın tepkisini cok merak ediyorum kardeşini görünce ☺️
Tospik Gulsum50 canim hiçbirsey eskisi gibi değil ki ya birde burada okuduklarimiz bize cesaret veriyor 🤣
Gulsum50 Minigimgeliyor ay bende bugün 38+1 im oglusumdan hic bir isaret filan yok 😂😂😂 daha gelmeye niyeti yok sanirim
Minigimgeliyor Gulsum50 güya bende de yoktu bi cumartesi sancı girdi azar azar sonra geçti işte. Bugün gayet normal gittim doktora çatıya çıkınca açıklık var dedi o zamandan beri de ağrım var. Kasılmaları takip ediyorum.