ftmctn5151 Arkadaşlar merhaba Nimo test yalancı pozitif çıkarıyor diye okudum ama testi mi atıcam yalancı mı acaba kurudukça belirginleşti. Regle 3 gün var daha
Ozlemm92 ftmctn5151 bana yalancı pozitif verdi 1 hafta önce hem de o kadar belirgindiki koşa koşa hastaneye gittim beta 0.200 çıktı ertesi gün adet oldum. Başka test varsa yine yap bakalım inşallah vardır
Hhh03 ftmctn5151 merhaba testiniz doğru sonuç vrrdimi acaba bende nimo erken gebelik testi yaptım ama olumsuz yorumlar okudum
gizemyldz07 ftmctn5151 reglim 8 gün gecikti nimo testte silik çizgi gördüm diğer testler de negatif ama diğer testler normal test erken gebelik testi değil inşallah vardır çok heveslendim
melissa0615 Benimde böyleydi yalancı çıkarmıyor nimo şuan 5 haftalık hamileyim bende 2 gün kala yapmıştım
ftmctn5151 melissa0615 ya gerçekten mi herkes yalancı çıkarıyor yazmış net olan görüntüyü yarım saat sonra çektim kurudujça belirginleşti acaba kuruma çizgisi mi diye tereddüt ettim yarın sabah tekrarlayım olmazsa ama evde yine Nimo test var
ftmctn5151 Ozlemm92 ya evet bu yorumu çok okudum sizin nasıldı test görsel var mı elinizde yalancı çıkan testin
Ozlemm92 ftmctn5151 yaa eski kullanıcı adımla atmıştım ama hatırlamıyorum sonra telefondan sinirden sildim tabi 😃
serenss Görselim yok ama daha kırmızı pembe çıkarıp regl olmuştum 😂 kimyasal mı diyeceğim ama diğer testler negatifti
ftmctn5151 serenss ayy ben o zaman hiç ümitlenmeyim regl günümü bekleyim bu fotoğraftaki de ilk 5 dakka da çıkmadı zateb durdukça koyulaştı 🫠
mystery94 ftmctn5151 kızlar slmlar benim 6 gün fln var tahmini reglime öğlen nimo test almış eşim yaptım böyle çıktı sizce hamilemiyim lütfen yalancı pozitif olmasın :((( bi bakar mısınız hemen çıktı bide böyle ilk defa bu kadar belirgin çıktı benim nimoda Hhh03 Cancuu
Hhh03 ftmctn5151 çok sevindim sağlıkla kucağnıza alın🤲🏻 bende yaptım aynı testten silik çıktı profilimde var bi bakabilrmisiniz test hakkında olumsuz yotumşar okuynca tedirgin oldum açıkçası
ftmctn5151 Testinize baktım var gibi görünüyor yarın sabah ilk idrarla testi tekrarlayın ben o şekilde yapmıştım. Gün geçtikçe koyulaştı ve hemen çıkmıştı testte. Ben bu testi reglden 3 gün önce yapmıştım