Esma006 aydinaleyna61 üstünden geçmiş tam 14-15 gün tahmini test yapsan çıkar silik şekilde kan da daha da net sonuç alırsın canım
CEKAS aydinaleyna61 genel olarak kaç gün yani? 28 günde bir mi yoksa 30 günde bir mi? Düzenli midir döngünüz?
aydinaleyna61 samaa_ pepapp kullanıyorum uygulama olarak ama az çok yumurtlama gününü kendim tahmin edebiliyorum akıntıdan vs ve o uygulamadan memnunum aslında ovulasyon yüksek dediği zaman gerçekten çıkıyor yani peki siz hangi uygulamayı kullanıyorsunuz
samaa_ aydinaleyna61 ben gecen aya kadar flo kullandim. Ama yanlis gosteriyo sonucta tahmin ediyo. Her ay stres kaynakli hormonlar degise biliyo. O yuzden bu ay innovita ovulasyon testi kullandim
samaa_ Meliss- kizz daha erken bende yumurtlama 3 gundur bitti. Regle daha 12 gun var 14-15 kasim regl yani henuz belirti icin erken. Ama ara ara kasikta agri batma oluyo dun vardi bugun yok.
aydinaleyna61 Zeynepefem hayır şuan için istemiyorum canım zaten 2 tane çocuğum var o yüzden tek bir gece oldu o da eşimin oyununa geldim biraz