aydinaleyna61 Son adet tarihim 11 ekim 20 ekimde sadece bir kere korunmasız ilişki yaşadım sizce hamile olabilir miyim?
Deletedmom_247 aydinaleyna61 bunu anca Allah bilir canım. Ne zaman yumurtladın vs bunların hepsi bilinmeyenler maalesef. Tekte hamile kalan da var,tüm süreci değerlendirip hamile kalamayan da.. Şansınız %20 falan olması lazım
MorKelebek54 aydinaleyna61 1 damla meni ile bile hamile kalinabilir hic bell olmaz. Bunu malezef biz bilemeyiz rabbimin bilcegi iş. Yani kimse size hamile kalmis olabilirsiniz gibi seyler diyemez denmemeli de. Eger gebelik yoksa husrana ugrarsiniz cunku
adatuna aydinaleyna61 yumurtlama gününüz erken ise olabilir ama normal zamanında oluyor ya da geç oluyorsa ihtimal düşük
aydinaleyna61 Deletedmom_247 tabi ki öyle cevabınız için teşekkür ederim adeti beklicem bakalım hayırlısı ne ise o olsun artık
aydinaleyna61 adatuna adet günlerimi takip ettiğim bir uygulama kullanıyorum 20 ekime orta diyor doğurganlığın yüksek olduğu ise 24 ekim olarak gösteriyor bilemedim yani
samaa_ aydinaleyna61 flo gibi uygulamalardan kullaniyorsaniz yanilirsiniz malesef. Benim adetim her ay 4-5 gun fark ediyor. Bu yuzden de yumurtlama gunleri şaşiyo. Mesela bana bu ay 25 ekim yumurtlama dedi ama ovulasyon testi kullanip 29-30 ekim de yumurtlamam oldu.
aydinaleyna61 MorKelebek54 Rabbim dileyene versin nasip etsin inşallah dediklerinizde haklısnız 2 tane evladım çok şükür sadece merak ettim belki bu şekilde olup ta hamile kalanlar vardır diye bide oldukça stres yüklüyüm şuan insan birileriyle paylaşmak istiyor cevabınız için teşekkür ederim 🌸
MorKelebek54 aydinaleyna61 ne demek canim burasi zaten bu yuzden var🌸 peki merak ettigim cin soruyorum. 3. Bebegi istediginiz icin mi merak ettimiz yoksa istemediginizden korktugunuz icin mi? Yanlis anlamayin sadece merak ettigim icin
aydinaleyna61 MorKelebek54 şuan için istemediğim için korkuyorum ama tabi ki eğer öyle bir şey olursa da mutlu olurum üzülmem yani. Öyle tek bir ilişki ve eşimin oyununa geldim bir nebze o istiyor çünkü nasip artık 🌸
mira_mi Bende 30 temmuz som adet 10 ağustısta tek ilişki ile hamile kaldım hiç beklemiyordum ama Allah isteyınce tek ilişkiden de oluyormuş
aydinaleyna61 mira_mi yaa öyle mi sağlıkla kucağınıza alın inşallah ihtimal varmış ama düşük bir ihtimal nasip artık adetime 11 gün var daha
aydinaleyna61 samaa_ pepapp kullanıyorum uygulama olarak ama az çok yumurtlama gününü kendim tahmin edebiliyorum akıntıdan vs ve o uygulamadan memnunum aslında ovulasyon yüksek dediği zaman gerçekten çıkıyor yani peki siz hangi uygulamayı kullanıyorsunuz