Emlly Ayy kızlar biri beni bundan kurtarsın iki hamileliğimde de şu şekerli suyu içemedim içemiyorum işte çok midem bulanıyor önceki hamilelikte resmen kusmuştum şimdi yine kusmaktan korkuyorum yavaş yavaş mı yoksa birden mi içmeliyimm ayyy imdattt👻
Senacanblt_ Emlly çok afedersin ben kusmuştum ordakilere de söylemedim testi tekrarlarlar belki diye 😂
Emlly penbe_karisi zaten başka çözümüm yok azıcık hızlandığımda kusmam tutuyordu ama çok şükür bitirdim Sagol canım 🙏
Emlly myangelson öyle mi hiç bilmiyordum hızlanınca biraz direk midem bulanıyordu 15 dk olmuştur heralde yavaş yavaş içtim valla şimdi bitirdim Sagol canımm 🙏
myangelson Emlly ne kadar sürede içtiğini soyle çünkü bana gene gene tembihlediler 10 dk geçmesin diye 🥲 bu arada sıcak alanda durma dışarıda dur serin yerde sıcakta kalabalıkta olursan iyice bunaliyor insan. Ben serin yerde durdum çok rahat geçmişti. Midem bulanır gibi olduğunda yüzümü yıkadım veya kolonya döktüm ellerime 😄
Emlly Senacanblt_ ayy benim gibi birileri daha varmış Allahtann😅 ben de kusmuştum işte bir önce ki hamileliğimde midem hiç almamıştı ama içirmemişlerdi bi daha
Emlly Havin49_ bende bir önceki hamilelikte kustum midem kaldırmamıştı oyüzden doktor yaptırmamıştı gerek yok dedi ama bunda kaçamadımmm😅
Senacanblt_ Emlly yani onu içip de mide bulantisi yasamadan ve kusmadan durabilen varsa helal olsun derim resmen gozumun onu karardi benim cikarmadan rahatlamadim valla söylemedim de bidaha icirirler belki diye😂😂
Havin49_ Emlly niye ki cnm yapıp yapmamak senin elinde ben ikiz gebeyim doktor yap dedi yok dedim sen bilirsin dedi😆
ipekmom_ Emlly yudum yudum içilmesi gerekiyor yoksa kusturuyor insanı, özellikle tembihledi hemşire az az içerek 5dk da için dedi, 2gebeliğimdede yaptırdım bi problem yaşamadımm
Emlly Senacanblt_ 🤣🤣 ayy valla güldürdün beni çok sevindim ya benim gibi birilerinin olduğuna çoğu annenin midesi bulanıyormuş benim de bir önce ki hamileliğimde kusmuştum midem kaldırmamıştı ama bidaha içirmemişlerdi. 😅
Emlly Yazmelegi_ sağol canım bilseydim daha önce keşke öyle isterdim aklımda bulunsun artık çok sağol 🌸💞