kartanesi___ kuzum o öyle olmuyor ben de öyle düşündüm ama doğurduğun andan sonra bi şeylere dikkat kesilmek çok zor oluyor. Çünkü birden uyku düzeni değişiyor, beden iyileşmeye çalışıyor , aşırı kanama , bebeğe olan ilgi derken hiçbir şeyi açıp da araştırayım diyemiyorsun. Şu an vaktiniz varken , bebeğinizi anne sütü ile beslemek istiyorsanız , sarılık olmasın istiyorsanız, emzirme sürecinde neler yaşayacağınızı bilmek istiyorsanız oturun tek tek araştırın. Anne sütü çok kıymetli. Emzirme süreci de başta zorlu olabilir. Neye uğradığınızı şaşırmadığınız bir süreç olmasını dilerim. Hemen mamaya geçilmesine karşıyım. Önce elinizden geleni yapmanız lazım.
Bir de emzirme olayını hafife almayın. Azıcık okumakla biten bi şey değil. İyice bakmak lazım. Bebek olunca açarım azıcık okurum denilen bi şey değil.
YouTube de emzirenanne var kanal olarak onu tavsiye ederim. Bir de blog olarak tomrisin notları vardı emzirmeyle ilgili o da iyiydi baya. Bakın mutlaka. Ilgilenen anneler için yazıyorum bu arada , siz bakar mısınız bilmem :)