busra34__ penbe_karisi ben sabah 100 akşam 200 olarak kullanıyorum benim de rahim azğı uzunluğumda sıkıntı vardı 35 vs çıkıyordu ama şuan iyi şükür inşallah bir sıkıntı yaşamam detaylı ultrasona mı girdiniz yoksa direkt perinatolojiye mi gittiniz
Prensin_annesii busra34__ gittim düşük riskim varmış progestana başla dedi kalp atışı duyulmadı 6+4 haftalık duyulmaması normal mi 😔
busra34__ Prensin_annesii normal evet bazen 7. Haftadan sonra duyulabilir kalp atışı benim de 6 haftalık duymuştuk stres sıkıntı yapmayın ilacı düzenli kullanın çok ayakta durmayın😶😢
happymommmfy Prensin_annesii normal canım hiç canını sıkma sekizinci haftaya kadar bile duyulamıyor bazen ben altıncı haftada gittim mesela duyamadık ben de korkmuştum ama geç döllenmemiş meğerse çocuk beş haftalıkmış
zeeynee Ben ikigün yattım iğne kullandım ve rahimden fitil kullandım banada düşük riksin var dedi rahimim bir tık aşağıdamış 7 haftamdayım
Prensin_annesii Kızlar tuvalette kanla birlikte parça geldi düşük mü yaptım acaba inşallah düşük değildir 😢
mlsmrtgl Prensin_annesii büyük bir kanama alanınız olabilir. Acile gitmeniz lazım. Düşük riskiniz var.
Prensin_annesii zeeynee 3 gündür yoğun bir kanamam var akşam ve az öncede tuvalette yine parça düştü az önceki parça daha büyüktü