Aysunays portakalrecelim Ayla çok güzel isim. ailede olmamış olsaydı kesinlikle koyardım kızıma. Ayrıca demode duran bir isim değil kısa ve 4 harfli olmasından dolayı modern algısı yüksek
beyzasmom sulekeser kızımın ismi Beyza bir kızım daha olursa Berra düşünüyorum ayrıca kendi ismim Tuğba çok beğeniyorum
sulekeser portakalrecelim Bence çok güzel bir isim ya bana da çok sıcak geliyor bir de Beren düşünüyorum 🥰
portakalrecelim sulekeser Beren de çook güzel. Eşim de ısınsaydı ben Beren düşünmüştüm ilk ☺️ Ama biz Ayla’dan devam sanırım 🌙
Deletedmom_8793 Masal2021 28 aylık akıl küpü maşallah zeki konuşması anlamasi herşeyi güzel tek kötü huyu çok ağlar hemde herşeye ona bakan biri olsa bile ağlar ama onun dışında kuzu gibi
sari_papatyam sulekeser çok zormuş isim seçmek benim de aklımdakiler miray Sena Serra bahar Neva erva
Masal2021 Deletedmom_8793 yaaaa benim oglanlarda öyle bu yüzden çok sıkıntı çekiyoruz sabah kalkiyorlar ağlamayla gece ağlayarak yatıyorlar biri 7 diğeri 4 yaşında
Deletedmom_8793 Masal2021 valla Allah’a duam ikinci onun gibi aglamayu sevmesin şuan uykuya götürdü babası tam 35 dk dir uyusun diye yanında ama tövbeler olsun ben uyudun o uyumaz