fatimeyi gyuiioo benim 4 ve ya 6 nisandı doktor 10 nisan olarak hesaplama yaptı. Döllenme geç olmuş dedi, adet düzensizliği değil aslında bizimkisi, 35 güne kadar normal çünki. Ama belirtmek isterim ki bebek büyüdükce o fark da değişiyor iyiye doğru🫶🏻
gyuiioo fatimeyi hım anladım canım sizinki aynı ay olarak hesaplamış işte benimkinde 7 eylül den sayacaksın dedi hayırlısı olsun ondan dolayı kafam karışmıştı canimbu hesaplamaya göre adet tarihime göre kız ama eylülden sayacaksın demesiyle de erkek merak ettim şimdi sizce doğrusu 7 eylulmu 30 agustosmu canim kusura bakma çok soru sordum şişede helal et hakkini
babygunes fatimeyi 28 yaşındayım son adet tarihi 3 Eylül 2025 ama doğum günüm 22 eylüldü 27 mi 28 mi demem gerekiyor yaşımı bilemedim 🤣🤣 fatimeyi
GamzeKarakus fatimeyi  27 yaş son adet 15 Ağustos
fatimeyi MinaM00 farklı bir metot aslında hiçbir takvime göre bakmıyorum🫠 ben de dahil, arkadaşlarımın hepsinde doğru🫶🏻 tesadüf ve ya değil bilmiyorum ama🥰
MinaM00 fatimeyi Derya5542 inşallah benimde tutarda size buradan haberini veririm zaman ayırıp mesajlara dönüş yaptığınız için çok teşekkür ederim sağlıcakla kalın❤️🤲🌸
babygunes fatimeyi 28 desek kız olur mu yine mi erkek😅 sağlıcakla gelsin işin şakası ama çok kız istiyorum 🥲 nasip