MinaM00 fatimeyi kusura bakmazsaniz merakımdan soruyorum çin takvimine göre mi yapıyorsunuz yoksa başka bir metotla mi bakıyorsunuz ve doğruluk payı çok oluyor mu 🌸🤲
fatimeyi MinaM00 farklı bir metot aslında hiçbir takvime göre bakmıyorum🫠 ben de dahil, arkadaşlarımın hepsinde doğru🫶🏻 tesadüf ve ya değil bilmiyorum ama🥰
meerrvv fatimeyi yaaa inşallah daha öğrenemedik 5 aylık olduk bakalım çarşamba inşa öğrenebilirsek yazarım 🥰
gyuiioo fatimeyi aslında adetlerim düzensiz tan gününde olmam ben 30 32 33 günde bir olduğumda oldu ben yumurtlama tarihimi 14 15 Eylül sanıyordum o yüzden 14 15 bağlayan gece birliktelik oldu ama doktorum hayır bu bebek 14 15 bağlayan gece olmamıs 21 Eylül’deki birlikteligimde olmuş adet tarihin 30 Ağustos bebekle uyuşmuyor dedi senin adet tarihin 7 Eylül diye sayacaksin dedi doktora gittiğinde de 7 eylül diyeceksin dedi yumurtlaman muhtemelen 21 de olmuş zaten dedi oyuzdende benim kafam karıştı canim
fatimeyi gyuiioo benim 4 ve ya 6 nisandı doktor 10 nisan olarak hesaplama yaptı. Döllenme geç olmuş dedi, adet düzensizliği değil aslında bizimkisi, 35 güne kadar normal çünki. Ama belirtmek isterim ki bebek büyüdükce o fark da değişiyor iyiye doğru🫶🏻
CrushMom szcgly12 merhaba benimde son adetim 10 Ağustos arkadaşım var demişsiniz rica etsem sorabilir misiniz 🥰🥰 bu arada sizin belli oldu mu cinsiyeti