EsoMom_ ikincide birincide bende aynıydı ama birincideki stres pikti çünki hiçbişey bilmiyordum ve diri diri kesilmekten değil anestezi iğnesi varya belden ondan deli gibi korkuyordum ve zangır zangır titriyordum ameliyata ağlayarak girdim doktorum da çok kızdı tabiki tansiyonun çıkacak sakinleş rezil etme beni dedi 🤣🤣 iğne yapılınca bi utandım bi utandım kendime aövdum rezil etdin g
Kendini diye ama herkez beni korkutmuştu bunrdan ilk sezeryanı olan kızlarada sesleneyim kızlar benim gibi yapmayın lütfen korkmayın
Sonrasıda bildiğiniz gibi
Ama ikincide hissizleştiğim için 😁 sadece heyecanım vardı tabi o iğne yine ayrı bi uzman vuracağı için biraz stresliydim ve hep dua etdim şükür ki rahat vurdu iğneyi acıtmadan sonrasında ağrı sızı ill bir gün iki gün biraz zorladı tabiki ama ameliyatın sabahında artık bebeğimin yanına gidip alıp getiriyordum falan şimdi şubatda 3 cü olacak ama tabiki yinede o iğneye ve ameliyat sonrası ilk kalkma işine takık durumdayım ha birde gelip rahim bölgesine basıyorlar ya kanama varsa diye birde ilk ameliyat gecesi bizde o yapılıyor bir ameliyatdan bi kaç saat sonra birde yine 4 5 saat sonra kontrol amaçlı kanama varmı içerde diye sonra bi daha yapılmıyo bez Azerbaycanlıyım bu arada bizde böyle bu olay oluyo sizdede varmı doğumdan bi kaç saat sonra rahmi kontrol için karından basma yumruk yapıp basıyorlar o biraz zorluyor