Turuncukelebek EsoMom_ bensiz uyumaz etmez ayakta saklanmak istiyor bensiz nefes bile almıyor ole bi düşkünlük gece desen 3 kez kalkar bi o bi bebek uyandıracak derken gerisini tamamlamayım🤪
EsoMom_ Turuncukelebek baya sıkıntı biz bile yeğenimde annemle zar zor uyutmuştuk annesini istiyordu gece skskdjdj
sinem98 Benimde az kaldı henüz doğum şekline karar vermedik cuma muayenem var. Ama her iki şekilden de korkuyorum. Ne yaşayacağımı bilmediğim için belirsizlik beni çok geriyor. Bi yandan kavuşmak için gün sayıyorum ilk gebeliğim. Bir yandan da tedirginim 🥹
narelina1 EsoMom_ yok doktorla ilgisi yok belden iğneyle oldum ilk doğumu.berbat bisey herseyi hissediyorsun tansiyonum düştü tabi mide bulantısı oldu resmen travma
sinem98 EsoMom_ cuma tam 38+1 oluyor biraz iri bebek dedi doktorum. Muayeneden sonra karar verelim dedi 😊
EsoMom_ narelina1 ben genel anestezim olmuştum yine aynısını isticem bende ilk gebeliğim ölü doğum du ondan doğumdan sonra sakinleştirici verip durdular ondan geç iyileştim ondan bende travma oldu sanırım
sinem98 EsoMom_ 37+1 de gittik en son kafa kemiği biraz büyük dedi 2-3 hafta önden gidiyor dedi. Birde kilosu o zaman 3500 çıkmıştı. Daha 2-3 haftamız var böyle giderse 4 ü geçer zor olur normal dedi. Bu cuma bakalım ne diyecek
sinem98 EsoMom_ vallahi bir bilsem neden böyle olduğunu 😂 takip ettiğim baktığım kişiler hep avokado vs yiyor ben onu da yiyemiyorum midem bulanıyor. 2 yumurta her gün süt ve çoğunlukla muz yemeye çalışıyorum bundan dolayı mıdır genetik midir bilemiyorum ama 😊
EsoMom_ sinem98 hahaha muz etkilidir benim golüm sevmiyor herhalde ne zaman yesem midemi bulandırıyor 😀😀😀😀
EsoMom_ 0925 Allah yardımcın olsun bacım uyuyabilsem keşke ah ah şimdiden uyuyamıyorum gece dört beş kere kalkıyorum bazen su bazen WC bezende bebek hareketiyle uyanıyorum hep iki haftadır adam gibi uyku uyumuyorum resmen :((((
vanilya_kokusu_ EsoMom_ benim doğumdan sonra kızım yoğun bakıma girdi hemen yanı ağrıları bile hatırlamıyorum inanki o çocuğun üzüntüsünu sürekli yaşıyordum hemen ayağa kalktım hastanede anne oteli var orda kaldım 7 gün asla dinlenemedim
EsoMom_ vanilya_kokusu_ insalllah bu bebekte hersey dilediğin gibi olur hepimizin travmaları gider insallah :)
vanilya_kokusu_ EsoMom_ randevu almadım daha almak istemiyorum sjsjjsj😂😂😂😂 sadce ayın 18 i detaylı ultrasonum var