mrstokk Merhaba iğne günü dahil 13.14.gün ben de kızım da klomen+ovitrelle kullandım 10.11.gün pozitif 12 negatif 13.gün pozitif 14.gün kan tahlilinde 34-38 gibi bir hcg çıkmıştı 🙌🏻 hayırlısıyla sizede nasip olsun sağlıkla 🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻
shawty8876 mrstokk birde o süre zarfında yaptığınız testler aynı markamıydı farklımıydı acaba negatif görmüşsün arada ondan sordum
mrstokk shawty8876 aynı testlerle takip etmiştim canım 12. Gün negatif çıkınca da aynı testti 13. Gün pozitif çıkınca yine aynı test ve 3 farklı başka test yaptım
Deletedmom_247 shawty8876 bende 12.güne kadar vardı. En doğru sonuç için 14. veya 15.gün test yapmanızı öneririm.
selmaylmz Esrakrc bende 20 ekimde vuruldum adetime 6 gün var hiç test yapmadım bu gün sabah kahverengi bi akıntı gibi bir şey geldi sizce test yapayım mı
Seher_87 shawty8876 Beklemek zor ama evet sürüyor 12. günden önceki yapılan testler genelde yanıltıyor malesef.
Esrakrc shawty8876 bilmiyorum ki yaa perşembe falan yapayım diyorum iyice netleşsin diye pekte hevesim yok aslında yokturdiye 3-4 gündür baş dönmem var
Seher_87 shawty8876 Genelde 10 - 11 gün sürüyor 12. gün yada daha garanti sonuç olsun derseniz 13. gün test yapılması öneriliyor. Erken yapılan testlerin sonuçlarında yanılma payı çok yüksek çünkü.
shawty8876 Nur5 aşkım silik gözle görünür gibimiydi yoksaa cok cok silide kuruyunca böyle ince bir cizgi gibimi oldu biraz acarmısın ya
shawty8876 Esrakrc bende perşembe cuma düşünüyom avow marka aldım trendyoldan anca o arakar gelir zaten testler yaparım ama kesin negatiftir
shawty8876 Esrakrc valla yok ya kasıklarım ağırıyo sadece o yani başka ne göğüs ağrısı ne akıntı ne bişry miss 🤣🤣
Seher_87 shawty8876 Bu arada bu aşamada belirtilerin olursa onlarda yanıltıcı oluyorlar malesef. Testin negatif çıksa bile 17 güne kadar adet olmazsan testi tekrar yap 17. günde pozitif görenlerde var.