shawty8876 Arkadaşlar ben 25 kasım cumartesi iğneyi vuruldum bugün iğne gününüde saydığımda 9. Günün sizce hala iğnedeki hcg hormonu varmıdır ypksa bitmişmidir sizin betanız iğneden sonra kaçıncı gün 0 landı?
Bukad shawty8876 aynı gün vurulmuşuz canım. Ben hiç test yapmadım bilmiyorum bende ama genelde 12den sonra iğne etkisi kalmıyor diyorlar 😊
Seher_87 shawty8876 günde ancak etki geçiyor 12. yada 13. günden önce yapılan testler genelde yanıltıyorlar.
Bukad shawty8876 yok canım süren oluyormuş ama 12. Güne garanti diyorlar hatta 13. Gün en garantisi diyorlar ama şöyle yap bence ben gebelik testi sipariş verdim. Artık gelirse Salı günü falan yapıcam negatifse iğne etkisi geçmiştir. 2gün sonra tekrar yapıcam pozitife döndü mü diye zaten 12. Gün oluyor
shawty8876 Bukad bugün benim iğneyi vurulduğum günüde sayarsak 9. Günümdü diye bende akşam üzeri tesr yaptım cok cok silik cıktı ama ilk bikac dakikada cıktı ama ben iğnenin etkisi gectimi diye yaptım acıkcası ama tam gecmedi heralde hala
Bukad shawty8876 iğne etkisi canım o çok erken zaten şuan iğneyi vurduktan 36saat sonra yumurta çatlıyor ve 24saat içinde dölleniyor şuan zaten varsa bile yeni tutunma aşamasındadır beta salgılanmaya başlamamıştır
shawty8876 Bukad yoo aynen bencede öyle de diyorumya ben iğnenin etkisi gittimi acaba diye merak ettim ama tam gitmeniş demekki
Bukad shawty8876 evet canım aynı gün vurulmuşuz zaten belirtin varmı hiç nasıl geçiyor kaç yumurtan oldu ne kullandın beraber bekleriz artık
shawty8876 Bukad letu kullandım canım 7 gün 20.7mm di yumurtam 1 tane gelişti güzel ovitrella vuruldum işte 25 ekimde belirti aramıyorum acıkcası kendimde çünkü hormon iğnesi olduğum için herşeyi bekliyorum valla tüm belirtileri iğneye yoruyorum 🤣🤣 sende durumlar ne
Bukad shawty8876 bende femara kullandım 21.5mm yumurtam vardı bi tane o gün iğneyi vuruldum ama bende çatlama günü çok ağrı oldu onun dışında hiç belirtim yoktu bugün rahmimde iğne batmaları var yerleşme gününe çok uygun inşallah öyledir . Ama benim sizin aksinize hiç iğne etkisi belirtisi olmadı
shawty8876 Bukad benimde iğneden spnra catlama saatimde bi sancım oldu 2 gün sürdü geçti öyle aradada kasıklarıma ağrı giriyo sadece bende başka bişey yok
shawty8876 Seher_87 o kadar sürüyomu cidden ya zaten cok silik cıktı muhtemelen yarına geçmiş olur ya etkisi
Seher_87 shawty8876 Beklemek zor ama evet sürüyor 12. günden önceki yapılan testler genelde yanıltıyor malesef.