adiguzel9 11+2 de gittiğimde ultrasona göre 12+1 çıktı doktorum %80-90 erkek dedi. Aynı gün fetal dna testi verdik onun da sonucu bir hafta sonra erkek geldi. Erkekler daha erken gösteriyor diyorlar ama tabi bilemiyorum inşallah sağlıkla gelsinler 🌸
Melis_21 iremiko_ kemik yapısından değil bacak arasından kemik yapısından cinsiyet anlaşılmaz hurafedir bu arada
peroksizom iremiko_ ben 12. Haftada gittim devlete İkili taramaya Doktorumla sohbet ediyorduk dayanamıyorum söyleyeceğim dedi ama sen yine de acele etme demişti söylemişti öyle 14. Haftada da kesin belli oldu Fetal dna ile
iremiko_ peroksizom ben şimdi geldim doktordan hiç kıpırdanmadı sadece ellerini hareket ettirdi göremedik cinsiyet fetal verdik haftaya çıkıcakmış sonucumuz
[silindi] iremiko_ bende 11+5 oldum geçen hafta kontrolde doktor bir şey söylemedi. Fetal verdik inşallah 1 hafta içinde öğreneceğim. 🥹🦋 Bu haftalarda genelde erken olduğu için doktorlar söylemiyor.
asenazeynep iremiko_ Devletteki doktorum 11. Haftada tahminen söylemişti doğru da çıktı 19 haftalığız şu an
iremiko_ Melis_21 ahahahah yeğenime doktor bu ayaklar kıza ait olamaz demişti doktorun hurafesi de varmış demek ki 😂😂😂 sizin dediğinizin başka bir adı var bu arada nub teorisi
Melis_21 iremiko_ benim dediğimin adı teorisi nub teorisi derken?Nub teeorisi başka bir şey yüzde yüz sonuç vermez hiçbir zaman doktorum iki bacak arasına bakıp söyledi cinsiyeti yani cinsel organına
beautymom Biz bugün kontrole gittik özele bişey demedi bende heyecandan unuttum sormaya 10+5 haftalığız 🤭💜 buda ultrason fotomuz