Ftmn123- Kızlar dün yani 1 Kasım da day’s doctor erken gebelik testi yaptım da ilk 8-9 dakikada silik çizgi çıktı fakat kaset testlerde bir şey çıkmadı sizce?
Selim_Alparslan Ftmn123- kaset testler genelde gecikme olduğunda bile cok zor pozitif gösteriyor. Erken gebelik testi adı üstünde onlar hizli sonuc veriyor.
Esma006 Ftmn123- erken gebelik olduğundan çıkması normal diğerleri biraz zaman istiyor kan verin en iyisi
Deletedmom_878 Selim_Alparslan evet bende katılıyorum adetten önce test yaptıysanız erken gebelikte çıkar diğerinde çıkmayabilir adet günün geçince belli oluyor kasette
shawty8876 Selim_Alparslan valla benim arkadaşımın 9 idi betası kaset test gösterdi yani dilik pozitifi
Miracle_1 Ftmn123- bat ne zaman benim de 1-2 Kasımdı ama kaç gündür lekelenmem var testte de çıkmadı zaten
Ftmn123- Miracle_1 Ya benim bu 2. Aşılamamda 3 gün erken adet oldum şimdide bilmiyorum adet tarihimi yardımcı olsana bat 13 Ekim’de adet oldum.
nerm629_ Ftmn123- canım döngün nekadar suruyo genel olarak yani d3mek istediğim son adett tarihinin başından sayıp bidaki adet başlangıcına doğru say bilmiyorsan kaçında olduğunu hesap edersin
Ftmn123- Selim_Alparslan Bu üstteki erken gebelik testi day’s doctor en son 13 Ekim’de adet oldum nezaman adet olurum bu ayda?
Selim_Alparslan Ftmn123- Asko adet mi olman gerekiyor ? Belki hamilesindir niye adet günü bekliyorsun