brom elifin_ benim eşim yengeç Ben dua ettim yattım kalktım yengeç olsun diye dua ettim😂😂😂 eşimin huylarını seviyorum diye
elifin_ brom ayy Ben akrep eşim balık bebekte yengeç olursa su grubu tutulması yaşarız diye istemiyorum ben 😅 bir de yengeçler çok manipüle ediyor gibi geliyor bana
brom elifin_ Hayırlısı olsun insandan insanada değişiyor Eşim çok İyi niyetli Ve sevecen saygılı her bir huyunu çok seviyorum 🥰
hicrankvck aybike2212 ayy aynıyız seninle bende öyleyim günün her saati bulantım var koku yüzünden gece nevresim değiştiriyorum ne yediğimden ne içtiğimden asla tat alamıyorum ve bıraksalar 24 saat uyucam bu günler cabuk geçsin lütfen..
aybike2212 hicrankvck şuan 12+3 teyim benim hala aynı şekilde devam ediyor gerçekten çok zor ilk hamielligime zor diyordum ama bu ondan zor geçiyor resmen sabırlar diliyorum sanada
mrymslmn06 doublemom35 merhaba şuan gebeliğiniz nasıl ilerliyor hala mide bulantısı uyku sorununuz varmı cinsiyetinizi öğrendiniz mi peki
doublemom35 mrymslmn06 merhaba 10 hafta +4 gün oldu bulantılarım daha iyi ancak uyku hali devam ediyor cinsiyet için daha çok erken
hicrankvck aybike2212 bu benim üçüncü gebeliğim ilk ikisinde böyle değildim buzdolabını açtıkca midem bulandı kokuyor diye servisi cagırdım dolabın hicbişeyi yok ben bozulmusum 😭😭😬
figencess aybike2212 merhaba rahatsızlıklarınızda azalma oldu mu ben de şu an 12+1 im son sürat devam ediyor gurbetteyim iş,stres yemek yapamama çok yordu siz 14 oldunuz sanırım umarım geçmiştir
esragny kubra20 5 haftalık hamileyim Daha bebisi göremedik ama pazartesi gideceğim tekrar doktora 3. Hamileliğim Ve diğer çocuklarım 4 ve 2 yasında Beni bayağı zorlu ve değişik bi dönem bekliyor 🤣
vbhgfdsb 11 haftalık hamileyim 2.5 yaşında bir kızım var tahmini doğum haziran ilk haftası gibi görünüyor ilkide sezeryandı bu da sezeryan olacak bakalım zamn bize ne gösterecek
elif20261 honeyandsun gerçekten öyle bana hiç zaman geçmiyor ve daha çok küçük olduğu için de her şey korkutuyor doktor da diuor 12-14 e geldik mi rahatiz biraz daha diye de gelmiyor ki 😅😅 aman sağlıkla buyusunler de gerçekten bir şekilde geçecek zaman
aybike2212 hicrankvck Allah yardımcımız olsun gerçekten zor oluyor benimde Allah’tan annem yakın geliyor yemeğimi yapıp gidiyor yoksa kahvaltı türü yada dışardan yiyoruz aynı durum bende de var umarım sağlıkla doğarlar vakti zamanında
senaaaaaaaaa1 esra22asil mayada takvime bakayım size doğum yılınızı ay yıl şeklinde yazın bide en son bat yazarmısınız ben kendime baktım onda kız cıkıyor 😃