elif20261 honeyandsun doktor bana 3 Temmuz dedi de normal doğum için dedi büyük ihtimalle 40. Haftaya göre hesapladı. Ben kafamdan haziran diyorum bir yerim yemiyor normal doğuma 😅 haziran sonu Allah nasip ederse. Şimdilik 9. Haftadayım tam
honeyandsun elif20261 Ben de 9+3teyim 🫠 bana da 29 haziran dediler normal doğumdan o kadar korkuyorum ki bilemiyorum ne yapıcaz allah büyüktür artık 🤷♀️ Sezaryen istiyorum ama çatı muayenesinde ne çıkar bilmiyorum belki vücudum müsaitse normal isteyebilirim
elif20261 honeyandsun çatı muayenesi normal doğumda yapılıyor diye biliyorum. Valla doktor öyle tarih verdi de daha 9 olduğu için çok erken bakalım mayıs bir gelsin de o zaman netleşir bence mayısa da çok var kız benim çok ağır geçiyor ilk bebek geçen cumartesi bir küçük pihti geldi iğne verdi fitil verdi yat dinlen kalkma dedi. Kalkmıyorum da bulantılar çok halsizlik çok enerjim yok valla Allah yardım etsin her gün haziran gelsin diue dua ediyorum 😅😅
honeyandsun elif20261 Benim de ilk bebiş ve çok zorlu geçiyor 6.haftada bende de pıhtılı kanama oldu ilaç verdi hemen çok şükür tekrarlamadı Şu ilk ayları bi atlatsak daha çok rahatlarız da en azından kanama açısından içimiz rahat olurdu
senaaaaaaaaa1 esra22asil ayy amin amin rabbim nasip etsin inşallah 🤲🏻banada kuzenim bugün makas bıcak testi yaptı makasa oturdum bakalım doğru cıkacakmı😃😃
kuloglu 12+5 ♥️ Haziran 7 doğum gözüküyor ama sezeryan olacağı için mayıs sonunda inşallah🙏 tüm bebekler sağlıkla gelsin
bsrmnts kuloglu kuloglu Ben de öylesine hem maya hem de Çin takvimine baktım. Her ikisinde de erkek çıktı. Acaba doğru mu çıkacak yoksa tam tersi mi… Aşırı merak ediyorum. 😇
brom 8+3 Temmuz 8 doğum gösteriyor Ama ne kadar doğru Bilemiyorum fetal DNA yaptıran Oldumu kızlar kaçıncı haftada yaptırdınız doktorum 10. Haftada yapabiliriz dedi
cerraha 5+6’dan selamlar 🤗 benim de ilk gebeliğim ve çok heyecanlıyım. Doktorum alttan bakmak istediği için muayene olmadım. Pazartesi randevumuz var inşallah hem keseyi görür hem de kalp atışlarını duyabiliriz 🥹 bizlere dua edin inşallah 🥹🌸
elifin_ Merhaba ben de 7+0 oldum bugün, 17 temmuz doğum tarihi gösteriyor ama ben yengeç burcu olsun istemiyorum bir hafta geç doğsa çok işime gelir 😅😅
brom elifin_ benim eşim yengeç Ben dua ettim yattım kalktım yengeç olsun diye dua ettim😂😂😂 eşimin huylarını seviyorum diye
elif20261 honeyandsun gerçekten öyle bana hiç zaman geçmiyor ve daha çok küçük olduğu için de her şey korkutuyor doktor da diuor 12-14 e geldik mi rahatiz biraz daha diye de gelmiyor ki 😅😅 aman sağlıkla buyusunler de gerçekten bir şekilde geçecek zaman